Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Inget extrakort till paddan med Telia Flex Medium


Silverfox

Recommended Posts

Helt plötsligt fick jag ingen kontakt med yttervärlden på min padda. Ringde Telia och frågade varför mitt SIM-kort inte funkar. Då fick jag reda på att det är stoppat i och med att jag bytte till Flex Medium, som inte har den tjänsten. Innan har jag betalat 40:- i månaden, tror jag att det var, för mitt extrakort. Men nu är det stopp. Nu måste jag öppna ett surfabonnemang som kostar 99:- i månaden för 2 GB. Lite maffigt tycker jag. Någon som vet ett bättre alternativ, billigare? Jag behöver inte så mycket som 2GB. Räcker med hälften.

Link to comment
Share on other sites

Köp ett kontantkort med ett års surf. Kostar 100 för kortet och 499 för ett år surf. 50kr/månad första året och 42kr/månad därefter. Så gjorde jag när jag råkade ut för samma problem.

Link to comment
Share on other sites

Perfekt. Var hittar jag dessa kontantkort? På tobaksaffären eller?

Link to comment
Share on other sites

Jag har också tänkt att köpa kontantkortet för surf. Eftersom jag är hemma mest, och där har WiFi, blir det nog lagom. Men du ska veta att detta gäller med Telia Årskort mobilsurf: 0,5 GB i månaden, maxhastighet 1 Mbit/s.

Link to comment
Share on other sites

Jo jag vet och jag tycker det är surt att köpa kontantkort när jag har surf i medium flex i mitt abonemang och då upp till 5 GB. Frågan är om det funkar problemfritt att ha Internetdelning med sin iPhone till paddan i stället. Men jag har märkt att jag tappar ofta kontakten mellan dem för ofta och jag då får aktivera Internetdelning varje gång.

Någon som kör på detta viset och hur tycker ni att det funkar?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...