Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Kan inte starta Paralells efter uppdatering.


pantahead

Recommended Posts

Har i dag uppgraderat till OSX Lion och kan efter det inte starta Paralells. Få bara meddelande om "unable to load the paralells driver, restart youre MAc and try again. Detta har testats och fungerar inte. Jag har den senaste uppdateringen av Paralells. Problemet är att jag har mitt bokföringsprogram i Windows och kommer inte åt detta. Har sökt efter Visma mappar och hittat men dom är bara tomma.

Någon som kan hjälpa mig?

 

/Roger

Link to comment
Share on other sites

Är det helt säkert? Jag tänker såhär... att eftersom Paralells är den virituella hårddisken och om jag då ominstalerar den. Kommer inte då det som är installerat (Windows och Visma) att försvinna!? Lätt att vara efterklok med backup!

Link to comment
Share on other sites

Det är ingen fara att installera om Parallels eftersom den på något sätt tar bort eller modifierar själva windowsinstallationen.

 

Vill du vara på den säkra sidan så ta en kopia på .pvm-filen som är filen där din windowsinstallation ligger (inklusive filer,inställningar etc)

Link to comment
Share on other sites

Jodå... OS X är inget problem. Det är paralells som strular för mig. Hade jag bara säkerhets koppierat bokföringen innan så vore det hela enkelt. instalera om och om filerna är borta ominstalera. Men tyvärr var jag lite för het på gröten.... Vil helst undvika att behöva göra om allt pappersarbete manuellt igen. Så frågan är 1. Vågar jag instalera om paralells? 2. kan jag hitta filerna från Visma i OS x fast det är instalerat i windows!?

Link to comment
Share on other sites

Börjar greppa lite nu.... inte hemma i mac världen ännu. Testar och återkommer om det inte vill sig.

 

tackar för hjälpen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...