Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Macbook pro 2011 - Airport krånglar


ErikHolmgren

Recommended Posts

Hej. Har ett problem som ni kanske kan hjälpa mig med. Jag har en macbook pro i7 med OS X 10.6.8 installerat. Inhandlad i vintras. Så för några veckor sedan började airport krångla.

 

 

Ska försöka beskriva problemet: När jag startar upp datorn med airport på, så är jag först ansluten till nätverket här hemma. Men efter en stund så tappar jag nätverket. Jag ser det fortfarande i listan över tillgängliga nätverk, dock kan jag inte ansluta till det. Om jag sedan slår av airport, för att sedan slå på den igen, är jag ansluten, en liten stund, tills samma problem uppstår igen.

 

 

När jag har slagit av och på airport några gånger brukar det fungera , utan några som helst problem. Räckvidden är inte problemet.

 

 

Tacksam för svar.

Link to comment
Share on other sites

Hade ungefär samma problem med min iMac för ett tag sedan, löste det långt om länge med att låta strömsladden vara helt utdragen typ 15 min och sen fungerade det igen.

Minns tyvärr inte var jag lästa att detta skulle hjälp men har för mig (inte säker på detta!) att det var något i stil med att återställa pram, vram eller dram eller något liknande.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...