Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Äldre bilder till Photo stream? Möjligt?


steiner83

Recommended Posts

När jag försöker göra en backup till iCloud får jag besked om att det inte finns tillräckligt med plats. Gissningsvis beror detta på stor mängd bilder sedan tidigare. Om jag förstått det korrekt så ingår bl.a. Photo Stream gratis men under "Photos" finns bara nyare tagna tbilder under kategorin "Photo Stream". Går det att kopiera över de andra bilderna på något sätt så att även de ombefattas av "Photo Stream"?

Link to comment
Share on other sites

tror bara man droppar alla kort (dumpar dom med drag n drop) i "Photostream" fältet. Jag testade med 5-6 bilder och en filmsnutt och dom dyker upp i min iPhone under en ny mapp (album) som heter: "Bildström" !!

post-25423-016725400 1318581398_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Vill bara inflika en sak här....

Tänk på att bilder bara sparas i photostream i 30 dagar....det är alltså inte tänkt som en backup för bilder utan för att om man tar en bild med t ex iPhone så ska det synkas till dina andra iOS-enheter samt din dator....

Det betyder att de kopiorna som finns på respektive enhet är de bilderna som finns.

Photostream är endast en tillfällig lagring för spridning till dina andra enheter.

Link to comment
Share on other sites

Ok, i praktiken har jag ju redan kopior eftersom telefonen dagligen kopplas in och materialet kopieras øver. Men varfør vill inte iCloud gøra backup - klagar på för lite plats - borde inte bilder (även äldre) bli del av photostream och synkas och därefter tas ur "backup" ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...