Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Uppdatering går ej!


le1f

Recommended Posts

Hallå där, Jag har en iPad 2 3G 64 Gb med 4.3.3. Jailbrekat via JailbreakMe.com

 

Men nu till problemet. Jag hade tänkt att uppdatera till 5.0 idag, men först behöver jag uppdatera till 4.3.5. så jag laddar ner den uppdateringen via iTunes, och låter iTunes sköta resten, men det går inte. iTunes börjar att säkerhetskopiera min ipad och det tar ca 1h innan säkerhetskopieringen nått 90 % och jag får upp en meddelande att det inte gick att säkerhetskopiera och att jag ska prova att koppla ut ipad och pröva igen. Samma problem igen och igen och igen.

 

SÅ jag kan alltså inte uppdatera min enhet eftersom att den inte går att säkerhetskopiera, Kan någon hjälpa mig så skulle jag vara evigt tacksam!

 

Påföljd av problemet.....

Jag har ingen tidigare säkerhetskopiering, då jag tog bort den för att skapa utrymme för den nya jag förväntade mig. Jag hade 29 gb ledigt när jag gjorde mitt senaste försök att säkerhetskopiera och misslyckades, nu har jag 600 mb ledigt, vart kan jag hitta säkerhetskopian som misslyckades som tar 28 gb??? Den syns inte i itunes under "inställningar-enheter-säkerhetskopior"

 

 

 

Jag använder mig av en PC. Windows Vista 32bit, iTunes 10.5.

 

Tack i förhand allesammans, hoppas jag gjorde mig förstådd!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag har samma problem då och då. Det har då hjälp att jag stängt av alla andra program som ev. kan påverka som kalender mm som kanske vill bli synkade/sparade.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...