Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Time-machine är full - hur ställa in?


Finnhamn

Recommended Posts

Hej

 

Jag använder Time-machine för back-up av min powerbook pro. Fungerat perfekt - haft 3 kracher och allt återställts.

 

Nu får jag ett meddelande att "Time-machine är full - börjar radera äldsta back-uperna". När jag öppnar min back-up disk ser jag att det finns ett 30-tal back-uper. För mig räcker det med att ha tex 3 senaste filerna back-uperna kvar. Jag behöver inte alla dessa 30. Kan man ställa in detta någonstans?

 

F

Link to comment
Share on other sites

TimeMachine ska rensa bort det äldsta, det gör den för mig.

Tror inte du ska gå in och pilla i det själv..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...