Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
theNope

Rädda bilder och itunes från Timemachine

Rekommendera Poster

theNope
Postad (redigerade)

Min gamla macbook pro stendog igår och då gjorde jag naturligtvis det enda rätta... Köpte mig en NY macbook pro! galetglad.gif (tror hårddisken är ok, men orkar inte engagera mig i detta nu)

 

Om jag nu importerar "användare" från Timemachine så räknar jag kallt med att få in bilder och itunes men hur mycket annat "skit" får jag på köpet?

Redigerad av theNope

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Raphael

När du startar din nya dator får du upp frågan om du vill överföra inställningar och data från en tidigare dator - det är alltså Flyttassistenten som startar. Om du väljer detta så kan du koppla in din tidigare TimeMachine. Ditt användarkonto inklusive de program du har haft installerade flyttas över och installeras. Om nya datorn har program som är nyare än äldre du har på TimeMachine, så behålls de nyare versionerna (exempelvis datorn har ett nyare iLife än du har, gamla iLife på din TimeMachine installeras inte utan det är det nya i datorn som behålls). Du får dina dokument, musik, bilder etc över och dina programinställningar. Så det är bara att köra på igen.

 

Det som inte kommer med, det är information i tillfälliga cache-filer, som sparade sidor över Internet eller olika arbetsfiler och temporära filer som dina program har använt, och det är här det mesta skräpet brukar vara...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
theNope

Hmm...

 

Det gick väl så där tycker jag, fick in hela användaren men jag hittar inga bilder. Sen är det en rad mappar som jag tydligen inte har behörighet att kolla i???

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
theNope

Just jävlar, jag måste ju logga in på det gamla kontot också! blushing.gif

 

Nu pratar vi inte mer om detwhistling.gif

 

Tack för hjälpen Raphael!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...