Jump to content
Just nu i M3-nätverket

iphone.se söker skribenter


Pajje

Recommended Posts

Såg att det kommit upp lite innehåll på domänen iphone.se och att de söker skribenter. Tänkte att det kanske finns några kunniga medlemmar på forumet som är intresserade.

 

iphone.se

 

Med ett starkt domännamn som grund vill vi bygga en verksamhet som i första hand vänder sig till iPhoneägare och andra intresserade av iPhone. I andra hand vänder vi oss till de som är intresserade av iPad. Huvudinriktningen kommer att vara iPhone i jobbet, en grupp användare som inte uppmärksammats så tydligt som vi tror att gruppen förtjänar. Behovet att hitta bra applikationer för användaren som inte är "den sanna entusiasten" tror vi finns där, särskilt när många företag väljer iPhone som företagets smartphonelösning.

Utvecklingen av Iphone.se pågår för fullt och vi söker nu kontakt med personer som har starkt intresse i ämnet, gärna kunniga inom specifika områden och vill agera som skribenter för iphone.se. Genom vårt forum får skribenterna en utmärkt möjlighet att profilera sig mot våra besökare. Vi har starka skäl att anta att trafiken kommer att växa ganska snabbt genom namnet och kvalitén på det material och de tjänster som vi ämnar presentera.

 

Personerna bakom iphone.se är erfarna entreprenörer inom internetområdet, tidigare i drivande befattningar inom framgångsrika internetaktörer.

 

Skicka ett e-postmeddelande till skribent@iphone.se och anmäl ditt intresse. Ansökan bör innehålla ett enklare CV samt en testkrönika som rör iPhone eller iPad.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...