Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Fuktskadad iPhone 3Gs?


mmagnusson

Recommended Posts

Hej,

 

Behöver råd o tips angående min iPhone 3Gs. Förr veckan slutade homeknappen att funka. Den svarade inte alls på knapptryckning. Men jag kunde ändå använda telefonen, testade både att ringa, sms:a o köra lite andra program, det enda var ju att jag var tvungen att stänga av telefonen varenda gång jag ville byta program. När jag kom hem och skulle ansluta den till datorn o fabriksåterställa så tog den inte laddkabel.

 

Lämnade in den till mumien.se här i Jkpg, fick tillbaka den en dag senare, då hade han bytt bottenkontakt (fick igång homeknappen) plus bytt batteri. Men när jag började ladda den, så tog den inte laddning, men jag kunde använda den som vanligt i ett par timmar utan omstarter. men på kvällen sen så startade den om var 4min ungefär, men kunde använda den emellan omstarterna. Så jag hann aldrig återställa den i iTunes innan den omstartade. Lämnade återigen in den på mumien.se och fick då svaret nästa dag att den med stor säkerhet är fuktskadad. Jag har definitivt inte haft den i regn elelr nåt sånt, så jag tycke det verkar skumt.

 

Kan det vara så? Den fuinkade ju bra när homeknappen inte funkade , dvs var ju bara homeknappen som inte funkade då, men resten av telefonen gick.

Just nu har jag en oanvändbar telefon här hemma, för jag måste återställa den för att kunna använda den, men några minuter in på återställningen så startar den om sig o iTunes liksom hoppar ur återställningen. Drar jag ut laddkabeln försvinner "bilden" helt, direkt.

 

Min fråga är om jag får samma svar om jag lämnar in den nån annanstans? Är den fuktskadad? Nån som har haft samma symptom eller nåt annat bra tips?

 

Jättetacksam för alla svar o tips!!

Link to comment
Share on other sites

Mumien.se är inte ett Apple Certifierad reparationsställe, så deras fipplande av telefonen kan ha skadat den rejält. Inte heller tror jag du kan vända dig till en APR eller din telefonförsäljare då garantin har brutits när man öppnar telefonen (detta är jag dock inte säker på, men jag antar).

 

Nästa gång, vänd dig till LAN Master eller Anovo.

Link to comment
Share on other sites

trasigaklader

Ja, inte är väl Anovo så mycket bättre? Lämnade in en 3 dagar gammal iPhone och fick beskedet "fuktskadad" från Anovo.

Link to comment
Share on other sites

Anovo är iaf den officiella reparationsverkstaden för iPhones i Sverige. Man kan ju tycka att det faktiskt är bättre att få besked om att ens telefon är fuktskadad innan någon går in och byter batteri och grejer - och sen meddelar att den är fuktskadad.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...