Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Synka iPhone / iCal med Google kalendern


Jägermeister

Recommended Posts

Jägermeister

Hej!

 

Jag har satt upp ett Exchange-konto i min iPhone i syfte att synka min iPhone/iCal kalender mot Google kalendern (Google Sync, enligt http://www.google.com/mobile/sync/ ).

Den ordinarie länken ovan verkar inte funka då man klickar sig vidare till iPhone; därför är här samma sida: http://www.google.co...n&answer=138740

 

Problemet är nu när kommer till steget längst ner på den sidan "Next choose which calendars to sync, if you'd like to enable multiple calendars. "; leder till denna sida: http://www.google.co...y?answer=139206

 

Jag följer steg här; men när jag kommer till Google Sync i Safari på min iPhone visas inte mina egna kalendrar (jag har ett tiotal i iCal). Endast gmail-kalendern visas, och endast den synkas mellan Google kalendern och min iPhone (funkar åt båda håll). Se bilden nedan. I detta fält ska enligt uppgift alla mina kalendrar synas, så det bara är för mig att bocka av dom jag vill synka.

 

Jag vill att alla min kalendrar ska synka på detta sätt. Hur fixar jag det?

 

Tack för hjälpen!

post-25280-000158300 1296168198_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Jägermeister

Någon som fått Google Sync med iPhone att funka? (kalendern)

Link to comment
Share on other sites

Jag fick det inte att funka med telefonens inbyggda kalender men väl när jag laddade ner en app som heter CalenGoo. Minns tyvärr inte hur jag gjorde men minns att det var rätt krångligt.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hej. Jag lånar denna tråden lite.

 

Jag har problem. Satt i ett par timmar igår men fick det inte att lira.

 

Det är så här: Jag har i dagsläget en Macbook Pro (Lion) och en iphone 4. Idag så kommer jag att byta telefon till en Galaxy S2. (Arbetsgivaren bestämmer:(). Jag använder Ical och har 2 olika kalendrar där. En för jobbet och en privat, med olika färger. För att få in mina kalendrar i telefonen så måste man tydligen synka ical mot google. Detta gjorde jag, men problemet är att alla mina händelser visades i samma kalender. Jag hade alltså inte 1 kalender för jobbet och 1 privat längre.

Så fråga nummer 1 är: Hur får jag in båda kalendrarna i google? Vill alltså kunna särskilja dem med olika färger.

 

Fråga 2 är: Nu när Icloud finns så har allt funkat kanon. Jag skriver en sak i Ical och den dyker upp i telefonen och vice versa. Hur gör jag för att det ska fortsätta funka likadant? Går det överhuvudtaget?

 

Hoppas ni förstår vad jag menar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...