Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Min iPad startar inte


Team AO

Recommended Posts

Hej någon som vet hur man kan få igång Ipad igen? Jag skulle göra en återställning sen startar den inte upp något mer. Det är bara äpplet som kommer upp på skärmen sen händer det inget mer. Det snurrar en symbol i äpplet men det händer inget mer. Är det någon som vet hur man kan starta upp den igen. Har provat sätta den i iTunes men den hittar inte Ipaden.

Link to comment
Share on other sites

Hej.

Har testat detta flera gånger. Det är precis där den har stannat. När äpplet har startat igen sen händer det inget mer. Den har ståt så nu i 16 timmar. Jag har testat att startat om den flera gånger men den fastnar där hela tiden och kommer inte vidare.

Link to comment
Share on other sites

Kanon nu fick jag igång iPaden jag fick hålla inne Home Button och Power Button i 20 sek då startade iTunes och frågade om jag ville återställa iPaden. kanon

Link to comment
Share on other sites

Bra att det löste sig ! :galetglad:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

hej!

jag har samma problem, fast för mig så funkar de inte.

Jag hade den urladdad en natt, och nu vill den inte börja ladda. När jag sätter i laddaren så kommer appel märket upp en gång i minuten ungefär, men mer än så blir det inte. Och om jag håller inne home and power- så säger den åt mig att ansluta till itunes, men när jag sätter i den i datan, så händer de ingenting..

Hjälp mig, vet inte vad mer jag kan göra.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...