Pocahontas Postad 2 december, 2009 Share Postad 2 december, 2009 Är det så ont om griskött nu, så att de tillgriper detta drastiska... Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
nabben Postad 2 december, 2009 Share Postad 2 december, 2009 Är det så ont om griskött nu, så att de tillgriper detta drastiska... Griskött är ljusare i färgen än människokött har jag hört! Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
grodkungen Postad 2 december, 2009 Share Postad 2 december, 2009 Aldrig griskött ! Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
Axelman Postad 2 december, 2009 Share Postad 2 december, 2009 Konsultfärs, konsultbullar, konsylt kanske..... men det är på en annan avdelning.... Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
Pocahontas Postad 2 december, 2009 Författare Share Postad 2 december, 2009 Konsultfärs, konsultbullar, konsylt kanske..... men det är på en annan avdelning.... Konservavdelningen.. Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
nabben Postad 2 december, 2009 Share Postad 2 december, 2009 Folk äter ju "Vietnamesisk fisksås". Man tager under ett år och lägger småfisk i en jättetank. Efter ett år tappar man upp det som kommer ut därnere på flaskor. Exporterar dyrt. Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
nabben Postad 2 december, 2009 Share Postad 2 december, 2009 Låter besläktat med surströmming -Fast vietnameserna lär gödsla med det överblivna fiskrenset. Länk till kommentar Dela på andra webbplatser More sharing options...
Rekommendera Poster
Arkiverat
Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.