Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Time Capsule och HTC Hero WiFi Fungerar INTE!


comez

Recommended Posts

Hoppas någon har mera koll på detta än jag för jag får sykbryt när saker inte bara kan fungera!

Har en iphone 3gs och en gammal 2g, dessa 2 lurar fungerar perfekt...söker upp trådlösa nätverket hemma, knappar in koden och viola så kan jag surfa etc. etc.

 

Men nu åker min gamla 2g trotjänare från 07 i sopporna och jag har införskaffad en HTC Hero som jag tycker värka vara en grymt trevlig lur!

MEN....WiFi fungerar inte alls, har en 1TB Apple Time Capsule som router WPA/WPA2 Personal skyddad som pratar DHCP tror jag om jag förstått det rätt!

Jag är en ICKE kunnande data kille som har NOLL intresse att pilla med massa inställningar och dylikt, därför köpte jag en MAC den bara funkar enda tills det kom en Hero in i bilden!

Den hittar nätvärk jag kan knappa inn koden men inget mer händer!????!

Min kompis har ett WEP skyddat nätverk via en Netgear router och det kan jag ansluta utan problem!

 

 

Jag har ingen som helst koll på IP adresser och likn som jag läst att man ska kolla....trodde det bara skulle fungera som på alla andra mobiler jag haft, senaste åren har alla dessa mobiler fungerat:HTC Diamond, Sonyericsson X1,Nokia E71, Nokia 5800, och Nokia N97

Så varför inte denna??

 

Har även stängt av WPA2 och provat med WEP men då säger båda mina iPhones och min HTC fortfarande att krypteringen är WPA2, Provat med helt öppet nätverk och det gör ingen skillnad

 

Kan någon förklara på ett enkelt sätt hur man kan bära sig åt för att få detta att fungera så vore jag SUPERTACKSAM!!!!

Link to comment
Share on other sites

Har inget svar på din fråga men skulle tro att du får mer hjälp i ett forum för HTC än för Mac då felet troligtvis ligger i mobilen och inte i timecapsule då den som du säger fungerar bra med Iphoen och din mac.

Link to comment
Share on other sites

Jo visst jag har lagt ut krokar på Android forum med, men jag tänkte det kanske var några här som hade samma problem då jag anser att flera här inne äger en timecapsule än inne på ett HTC eller Android forum!

Och wifi fungerar på alla andra ställen jag provat, bara här hemma med timecapsule det inte lirar så jag hoppades på att det skulle finnas några som stött på liknande problem med kanske någon annan produkt som inte ville fungera med timecapsule och få några heta tips på saker man kan prova för att få det att lira!

 

 

Kan jag köpa någon billig router och koppla in så jag har 2 trådlösa enheter på något sätt, eller blir det pannkaka??

 

Mvh Tore

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...