Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Uppgradera från Leopard till Snow Leopard - försvinner allt?


Salan

Recommended Posts

Om du väljer arkivera och installlera, så sparas allt och även inställningar.

Link to comment
Share on other sites

Om du tutar och kör utan att ändra några inställningar vid installationen är allt kvar som tidigare. Utom de prg som inte är kompatibla med SL, de läggs i en separat mapp.

Link to comment
Share on other sites

Som topic lyder, bevaras alla mina filer osv eller är det som att formatera datorn?

 

Ingenting försvinner förutom de plugins och tillägg som inte fungerar med Snow Leopard - eller rättare sagt de deaktiveras. De försvinner inte.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...