Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Gamla datorn pajjat synka med annan


katastrophe

Recommended Posts

katastrophe

Min gamla dator har havererat och jag har inte infon på min iPhone på något annat än denna. Vill nu synka med nytt bibliotek på ny dator men vill behålla:

 

Bilder, kontakter, konversationer, mail, konton, apps.

 

Musiken har jag redan flyttat över, så det är ingen ko på isen.

 

Men hur gör jag? I iTunes verkar det inte finnas något bra alternativ. Där vill den bara ersätta det som redan finns på telefonen alternativt slå ihop. Men vill jag då t.ex. redigera grupper av kontakter på telefonen så kan jag ju bara göra det i adressboken på datorn, inte i telefonen? Eller har jag fel? Hur som vill jag flytta över allt till nya datorn, utan att bli av med något i processen.

Link to comment
Share on other sites

Apps är väl det som blir svårt, tror inte att dessa kan syncas från iPhonen!

Link to comment
Share on other sites

Skulle du ha mobile-me så skulle det inte vara några problem. Då skulle du bara behöva skriva in lösenordet i den nya datorn och sen är det klart. Appsen däremot blir du nog tvungen att ladda ned på nytt till den nya datorn. Men om du loggar in på samma konto som innan i iTunes så laddar du ju ned, det du redan betalt för, gratis.

Link to comment
Share on other sites

katastrophe

Går det att göra en efterhandskonstruktion och regga ett mobile me konto nu? (är ju dessutom gratis prova på tid...)

Link to comment
Share on other sites

Vad menar du med efterhandskonstruktion? När du synkar första gången frågar mobile-me om du vill synka från iPhonen eller datorn. Då är det ju viktigt att man väljer iPhonen om man inte har något att synka från datorn. Annars riskerar man att tömma iPhonen istället. Kom dock på att bilderna man har i iPhonen inte synkas. Det är bara kontakter, kalender, bokmärken, e-postkonton och anteckningar som synkas.

Link to comment
Share on other sites

katastrophe

Ah

 

Var mest att jag tänkte att jag inte redan hade mobile me. bilderna går ju att importera till datorn på annat sätt slog det mig just. Så det är ju ett mindre problem.

 

Blir väl till att regga på mobile me och pilla med det inom kort då.

 

Tack för hjälpen!

Link to comment
Share on other sites

Det var så lite så. Man kan ju tro att jag är sponstad av Apple. Men jag tycker bara att mobile me är en så fantastisk produkt. Jag har en macbook pro, en macbook air och en iphone och har alltid samma uppgifter i alla. Dessutom kommer jag åt webversionen på jobbet. Perfekt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...