Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'versionering'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • Imac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • Iphone
    • Ipad
    • Apple Watch
    • Ipod
    • Appar till Iphone, Ipad och Apple Watch
    • Tillbehör för Iphone, Ipad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 1 resultat

  1. Detta är en vidarediskussion av TimeMachine, från delat ämne: SSD minnet fullt av dokument. /Eric Det är en dålig idé att bocka ur TimeMachine för då tappas versionshanteringen. Versionshantering innebär att om man ändrar i ett dokument så finns den tidigare versionen kvar. Det är hela idén med TimeMachine, att den behåller tidigare versioner. Har man ingen extern hårddisk inkopplad så sparar TimeMachine likalt för att behålla kontinuerlig versionshantering, sen flyttas allt över till den externa TimeMachine hårddisken när den är inkopplad. Om man tycker att lokala säkerhetskopior tar upp för mycket plats så kopplar man in sin externa TimeMachine hårddisk så flyttas de lokala kopiorna över dit.
×
×
  • Skapa nytt...