Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'tm'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS X
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • iMac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • iPhone
    • iPad
    • Apple Watch
    • iPod
    • Appar till iPhone, iPad och Apple Watch
    • Tillbehör för iPhone, iPad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 4 resultat

  1. Jag har inte säkerhetskopierat på några dagar och tänkte göra det innan jag åkte. Nu ”säger” timemachine att ca 2 timmar återstår, jag måste åka om ca 1 timme. Är det säkert att välja ”hoppa över denna säkerhetskopiering” om det inte blir klart innan jag måste åka. (Jag har aldrig valt det alternativet tidigare)
  2. Detta är en vidarediskussion av TimeMachine, från delat ämne: SSD minnet fullt av dokument. /Eric Det är en dålig idé att bocka ur TimeMachine för då tappas versionshanteringen. Versionshantering innebär att om man ändrar i ett dokument så finns den tidigare versionen kvar. Det är hela idén med TimeMachine, att den behåller tidigare versioner. Har man ingen extern hårddisk inkopplad så sparar TimeMachine likalt för att behålla kontinuerlig versionshantering, sen flyttas allt över till den externa TimeMachine hårddisken när den är inkopplad. Om man tycker att lokala säkerhetskopior tar upp för mycket plats så kopplar man in sin externa TimeMachine hårddisk så flyttas de lokala kopiorna över dit.
  3. Hej, Har en iMac med 3 externa HD (utöver inbyggd på 500 GB); 1) 2 TB med TimeMachine backup 2) 500 GB med video 3) 750 GB med bilder Disk 3 har nu kraschat och jag funderar på hur jag gör vid en återställning med TM? Är det bara till att ersätta disk 3 med en ny extern disk och så löser TM det vid återställning (kanske genom att fråga om jag vill ersätta disk 'XX' med disk 'YY')? Jag har faktiskt aldrig gjort någon återställning från TM över huvud taget så jag vill inte chansa och göra något som 'sabbar' återställningen. Mycket tacksam för råd och/eller instruktioner! Mvh, Peter
  4. Hände för några dagar sen och tänkte inte mycket på det egentligen förrän det nu även inträffade med min mammas Macbook idag... Verkar vara något med 10.10.2 när man säkerhetskopierar i Time Machine som gör att det virituella minnet skjuter i höjden, (se bild nedan) jag avbröt, starta om datorn och testa sen igen. Då gick det som vanligt, och inget hängde sig eller drog minne. Sen fortsatte den varje timme igen som inget hänt sen dess... Men nu idag hände alltså samma sak på min mammas, hon hade haft den på några timmar och låtit den stå och när hon böjra använda den igen var den tokseg så jag kollade i aktivitetskontrollen och då såg det likadant ut som på min bild nedan, fast där var den uppe i 27gb... Löste det på samma sätt för henne - så tänkte mest nämna att är det någon som har upplevt att deras TM segar ner datorn är det kanske detta... Avbryt den, starta om och starta tm igen manuellt... - Kan tillägga att den står som "Förbereder säkerhetskopiering..." när ovanstående inträffar, den har alltså inte ens börjar göra något än...
×
×
  • Skapa nytt...