Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'sata'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS X
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • iMac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • iPhone
    • iPad
    • Apple Watch
    • iPod
    • Appar till iPhone, iPad och Apple Watch
    • Tillbehör för iPhone, iPad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Gick med

  • Start

    Slut


Grupp


Webbsida


Facebook


Twitter


Skype


LinkedIn


Plats


Intressen


Macanvändare sedan


Appleprylar

Hittade 3 resultat

  1. Har en MBP mid 2012 som fram till för en vecka sedan fungerade alldeles utmärkt. Men så plötsligt, när jag skulle starta den, kom det upp en mapp med ett blinkande frågetecken istället för ett äpple. Har gått igenom diverse trådar på internationella forum, men får inte ordning på det. Såhär har det sett ut: - Köpte en ny SATA-kabel och bytte ut den gamla. - Tog ut systemdisken (SSD) och testade i ett kabinett med USB, då fungerar den. - Testade med en annan SSD-disk som har Mac OS installerat, men den fungerade inte heller. - Försökte boota upp med en Mac OS-installation på en USB-sticka och formaterade därifrån i Skivverktyg min systemdisk (men det verkar som att nån slags partition som heter något med typ "Disk0s" ligger kvar). - Testat alla möjliga kommando-varianter vid uppstart - CMD+R, CMD+ALT+P+R osv. - Satte i systemdisken en vagga där optiska enheten suttit, ingenting. (Trots att en annan SSD-disk jag brukar ha där kommer upp i Skivverktyg osv). Inget fungerar. Någon som har någon aning om vad jag kan göra mer? Tacksam för all hjälp.
  2. Har letat på diverse ställen på nätet och i systeminställningar. Men jag hittar inte vad som gäller för min dator vad gäller SATA 3 eller SATA 6.
  3. Ska byta hårddisk på en Macbook Pro 2009 modell A1278 och undrar om det spelar någon roll vilken SATA man använder? Tänker på de som kallas SATA II respektive SATA III, eller bara SATA. SATANs många att välja på.
×
×
  • Skapa nytt...