Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'notification'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • Imac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • Iphone
    • Ipad
    • Apple Watch
    • Ipod
    • Appar till Iphone, Ipad och Apple Watch
    • Tillbehör för Iphone, Ipad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 1 resultat

  1. hallå.. ny här i forumet. vet inte riktigt om ämnet hör hemma under iphone eller under mac. jag fick en notifiering på datorn där det stod "Your phone number is now being used for FaceTime on a new iPhone. If you recently signed into iPhone you can ignore this notification." jag har ingen ny iphone. jag hade datorn på med netflix, och meddelandet dök upp nån gång under tiden jag sov. om meddelandet är ett riktigt meddelande från apple (vilket det såg ut att vara), hur kan nån komma åt MITT nummer? kan nån logga in på facetime om dom har mitt nummer + lösenord, eller behöver dom min email + lösenord för att kunna logga in? -brukar det inte stå "your number 555-555-5555 is now being used on a new device? -brukar man inte få ett email om att nån har loggat in på ny device? kan nån förklara vad det är som har hänt? fick nyligen min gmail hackad (som man har kopplat till mitt apple id) sa jag tänker så klart att det kanske kan ha något med detta att göra? -kan man se på vilka devices mitt nummer används?
×
×
  • Skapa nytt...