Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Sök

Visar resultat för taggar 'namn+lösenord'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • Imac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • Iphone
    • Ipad
    • Apple Watch
    • Ipod
    • Appar till Iphone, Ipad och Apple Watch
    • Tillbehör för Iphone, Ipad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 1 resultat

  1. På min MacBook Pro (tidigt 2015) med macOS Sierra (10.12.1) så vill jag konfigurera inloggningen så att den endast frågar namn och lösenord. Jag vill alltså inte visa vilka möjliga användare som finns på datorn till någon som försöker logga in (eller som titta över axeln på mig när jag loggar in). Jag har konfigurerat i  → Systeminställningar → Användare och grupper → Inloggning (se bild). Problemet är att det här bara påverkar hur det ser ut om jag först loggar in som mig själv och sedan går till menyn och gör ?→ Inloggningsfönster... Då får jag det önskade utseendet (se bild).
×
×
  • Skapa nytt...