Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Sök

Visar resultat för taggar 'magsafe'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • Imac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • Iphone
    • Ipad
    • Apple Watch
    • Ipod
    • Appar till Iphone, Ipad och Apple Watch
    • Tillbehör för Iphone, Ipad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 3 resultat

  1. En längre tid har jag nu haft problem med att Magsafe-kontakter inte ansluter ordentligt, och därför inte laddar. Jag har använt två laddare, där den ena, äldre gav upp först och fick läggas åt sidan i väntan på åtgärd. Men när även den andra börjat krångla på samma sätt, har jag insett att problemet sitter i datorn och inte i någon laddare.Till att börja med nollställde jag PRAM och SMC – flera gånger. Men då inget ville hjälpa, förstod jag att problemet sitter i hårdvaran och närmare bestämt i själva kontakten. Det här yttrar sig så att när kontakten ansluts, den lilla lampa
  2. Hej, detta gäller en MacBook Pro 13", årsmodell 2012, tror jag (kan inte se det nu). Plötsligt laddar inte MagSafe (den något äldre, vinklade modellen) som den ska. Ibland är det helt svart, ibland flimrar kontaktlampan svagt i grönt, men laddar inte. Så plötsligt, efter några dagar, när man kopplar in kontakten, laddar det som det ska. En lustig detalj då är att när den orangea lampan tänds så startar datorn upp (Mac-ljudet) trots att locket är nedfällt. När den är laddad funkar den som den ska, tills den plötsligt kan dö utan förvarning. Och processen upprepas. Frågan är: är detta ett f
  3. Som sagt, finns det någon adapter från MagSafe till USB-C?Jag har letat igenom Appels sida med ström och kablar men hittar ingen. Jag har en Thunderbolt display där MagSafe-kabeln är integrerad med Thunderbolt-kabeln, så det vore toppen att kunna använda en adapter där i mellan när jag fått min nya MacBook Pro istället för att behöva ha en separat laddare (ännu en sladd). Men jag hittar bara MagSafe till Magsafe 2-adapter, ingen MagSafe till USB-C. Någon med ett bra tips?
×
×
  • Skapa nytt...