Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'hårddisk ssd'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • Imac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • Iphone
    • Ipad
    • Apple Watch
    • Ipod
    • Appar till Iphone, Ipad och Apple Watch
    • Tillbehör för Iphone, Ipad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 2 resultat

  1. Hej, Jag har en macbook pro 13" från typ 2012. Hårddisken pajade på den så jag köpte en begagnad ssd hårddisk men den hittade inte den. Den hittas inte heller i min andra macbook pro 15" också 2012 som är fullt fungerande. Jag köpte då en helt ny ssd hårddisk men den funkade inte heller på någon av datorerna. Men om jag tar SSD hårddisken från min Mac 15" och sätter i min 13" så hittas den i skrivverktyg om jag håller in "alt" vid uppstart. Men om jag sätter i den nya och håller in "Alt" vid uppstart hittar den ingen hårddisk alls. Om jag däremot har ett USB minne i så hittas USB minnet. Bifogar bilder på hur det ser ut när jag har ssd hårddisken från min 15" och sätter i min 13". Samt den helt nya hårddisken som den inte hittar och sätter i min 13" Alla tutorials från youtube som jag hittar visar inte detta fel. Där hittas hårddiskarna direkt. Skulle va sjukt tacksam om någon kunde hjälpa mig. Mvh, Max
  2. Ofta kommer frågor om slöa hårddiskar på forumet då förstagångsköparna inte har koll på hårddiskdjungeln här skall vi kunna ge en utförlig beskrivning på de olika typer av hårddiskar det finns,
×
×
  • Skapa nytt...