Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'fullständig backup'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS X
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • iMac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • iPhone
    • iPad
    • Apple Watch
    • iPod
    • Appar till iPhone, iPad och Apple Watch
    • Tillbehör för iPhone, iPad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 1 resultat

  1. Hej, Jag behövde frigöra utrymme och organisera filer på datorn, men tänkte att det kan vara smart att göra en backup med Time Machine först om något går galet. När vårstädningen var klar öppnar jag logic för att arbeta med ett musikprojekt och märker att plugins och samples saknas. Jag måste ha råkat ta bort något viktigt. Jag öppnar därför time machine för att kunna gå tillbaka till "versionen av min dator" innan jag började vårstädningen. Men jag kan endast välja filer manuellt får leta runt i mappar efter vad som kan ha gått snett. Efter ett tags letande beslutar jag mig för att formatera hårddisken för att sedan kunna gå tillbaka till den senaste sparade backuppen. När jag öppnar time Machine står det att endast fullständiga backupper visas. Här syns inte min senaste backup utan en som gjordes från 2 veckor sedan. Min fråga är: Hur kan jag ställa in Time Machine så att det med säkerhet sparas en version som jag kan installera datorn ifrån om något går snett och jag behöver formatera om? Tacksam för tips.
×
×
  • Skapa nytt...