Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'bugg?'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS X
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • iMac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • iPhone
    • iPad
    • Apple Watch
    • iPod
    • Appar till iPhone, iPad och Apple Watch
    • Tillbehör för iPhone, iPad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Gick med

  • Start

    Slut


Grupp


Webbsida


Facebook


Twitter


Skype


LinkedIn


Plats


Intressen


Macanvändare sedan


Appleprylar

Hittade 1 resultat

  1. Hej! Innehavare av en MBP 2011 och använt 10.6.8 sedan jag köpte den. Har dock märkt att den blivit segare och segare....Rekommenderades därför av Apple att backa upp, byta till 10.10 och rensa den... Gjorde så och nu får jag inte mailen att fungera (Kör med ett mobilt bredband, Huawi 1750). Dock funkar allt annat och min outlookmail funkar utmärkt(Har officepaketet)... Jag har säkert tillbringat 60 h i telefon med apple och deras support på alla nivåer inklusive deras ingenjörer på Irland och provat "allt"....Mailen stänger fortsatt bara ner sig när jag skall starta upp den... - Frustrerande att inte få det att fungera, tacksam för ALLA tips då jag vill använda den! - Alternativt kör jag nu båda mailkontona i outlock men vet ej hur jag importerar mina backade mail till outlook då systemet ej verkar stödja detta... Är mer användare än hacker så givetvis min kunskap är begränsad... Tacksam för hjälp/tips! Magnus
×
×
  • Skapa nytt...