Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Sök

Visar resultat för taggar 'bad_pool_header'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Senaste nytt
    • Nyheter från MacWorld.se
    • Tipsa oss!
    • Meddelanden från MacWorld
  • Allmänt
    • Allmänt om Mac
    • Hjälp! Jag är nybörjare på Mac
  • Operativsystem
    • Mac OS
    • Unix och Linux
    • Windows och att köra Windows på en Mac
  • Macar
    • Macbook Air
    • Macbook
    • Imac
    • Mac Mini
    • Macbook Pro
    • Mac Pro
    • Pensionerade Macar
  • Bärbara prylar från Apple
    • Iphone
    • Ipad
    • Apple Watch
    • Ipod
    • Appar till Iphone, Ipad och Apple Watch
    • Tillbehör för Iphone, Ipad och Apple Watch
  • Tillbehör & prylar
    • Apple TV
    • Digitalkameror
    • Lagring och bränning
    • Mobiltelefoner i allmänhet
    • Nätverk
    • Skrivare och skannrar
    • Skärmar, tv-apparater och projektorer
    • Tangentbord, möss och ritplattor
    • Övriga tillbehör
  • Program
    • Utveckling
    • Foto, grafik, design och tryck
    • Internet och e-post
    • Kontorsprogram
    • Film, video och DVD
    • Ljud och musik
    • System- och diskverktyg
    • Övriga program
    • Spel
  • MacWorld
    • Diskutera MacWorlds tidning
    • Diskutera MacWorlds webbplats och forum
  • Offline
    • Presentera dig!
    • Papperskorgen
  • MacBörsen
    • Säljes
    • Köpes
    • Bytes/skänkes

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 1 resultat

  1. Min far har en iMac som han har kört Windows 7 på och det har fungerat bra. Är lite osäker på exakt hur installationen är gjord men jag skulle gissa på att BootCamp har använts. I vilket fall startar Windows vid uppstart och inte OSX. För ett litet tag sedan installerades Windows 10 (oklart hur) men det hände i alla fall och sedan dess dyker felmeddelande upp vid uppstart som säger "bad_pool_header". Efter en del googlande verkar det som att han iMac är för gammal (Mid 2011) och Windows 10 stöds bara på Macar från Late 2011 och nyare. Det har något med hur Windows 10 hanterar rutiner att g
×
×
  • Skapa nytt...