Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Patrick

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Patrick

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1968-12-18

Profil

 • Plats
  Linköping
 1. Nej inte mer än att den börjar att starta om sig själv och att om jag försöker avbryta synkningen i itunes så hänger sig programmet. Den är inte jailbreakad.
 2. När itunes börjar steg 1 av 6 så tar säkerhetskopieringen av paddan lång tid på sig innan den kommer till ca 70% av stapeln. Då börjar paddan att starta om sig och om jag försöker avbryta synkningen så hänger sig både paddan och itunes. Vad kan det vara för fel? Jag har inga problem med synkningen av iPhonen.
 3. 16 eller 32, beställde själv en 32:a den 12:e men räknar inte med leverans än på länge...
 4. Hej, Jag har problem med hur jag ska dela upp informationen i ett fält i Filemaker 9. Så här är det ex. ett fält importeras såhär : 10 - 13 Jag vill nu få 10 till ett eget fält och 13 till ett annat. Finns det någon trevlig person här som kan komma med ett sofistikerat förslag? /Patrick
 5. Patrick

  Leopardtips!

  Nej, det är inte ett moddat kort...missade den frågan Men datorn har nu slutat att sova, när alla diskarna ska somna så vaknar en och väcker hela datorn
 6. Patrick

  Leopardtips!

  Har nu hittat detta på, apple-support-discussion, så nu sover katten igen. Ati Radeon problems and solution... There is a missing extension in System/Library/Extensions/AppleNDRV(folder). For those who have Ati Radeon 9600 PC and Mac Edition (maybe for other card also), ATI ROM Xtender is missing in Leopard causing sleep and display problems. The AppleNDVR folder contain only two extensions (AtiDriver.bundle and ATIRuntimeDriver.bundle). You need ATI ROM Xtender from Tiger to have a correct display. Just put it in the folder and restart.
 7. Patrick

  Leopardtips!

  Var är tipset? Min kunde sova under 10.4 men nu med Leoparden så vägrar den somna så jag vill gärna ha tips på hur jag får den att sova.
 8. Det går alltså inte att utöka nätverket med en D-link?
 9. Går det att konfigurera D-linken så att den länkar vidare det befintliga nätverket? Om det går, någon som har en enkel förklaring;-)
 10. Jag kan fylla på då kanske? En elitseriewidget.
 11. Popcorn men det kostar väl en 500 kr också. Några fler program.
 12. Men eMac och iMac är svårare att ta med sig i innerfickan
 13. Nu har jag aldrig försökt "lägga" över en divX film i avi container till dvd men kolla på 3ivx.com, doctorn där kanske kan fixa biffen ihop med 3ivx pluginen...
×
×
 • Skapa nytt...