Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PenDragon

Medlem
 • Antal inlägg

  146
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om PenDragon

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 15 Maj

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.genzophotography.com

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  iMac 27" i5 3.4GHz (Late 2013) 16GB, MacBook Pro 15.4" i7 2.2GHz (Late 2011) 16GB, iPhone 5S, iPad Air 2 LTE
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag skulle inte ens jämföra D3/D700 med övriga APS-C-utrustade kameror. Fullformat är en egen värld. Gällande hur väl de presterar på höga ISO-tal är fullformatarna helt överlägsna p.g.a. större pixlar.
 2. Skulle den officiella klienten inte bli godkänd kan ni ju vara så säkra på att utvecklingen av Spot kommer att ta fart på allvar. Inte att den officiella klienten läcker ut, utan att fristående utvecklare helt enkelt gör slag i saken själva. Spot är redan högst användbart så, lär knappast gå annat än framåt vid ett eventuellt nej från Apple.
 3. Det är inte så att jag, med 8 gb musik (tänker på min iPod Touch nu) behövde välja vilka låtar jag skulle ha just den dagen... vi pratar alltså om 80 album eller något sånt. Som sagt, det är skillnad på vad man faktiskt BEHÖVER och vad man vant sig vid och därför tror sig behöva. Jag säger inte att 32 gb inte är mest lämplig för dig, men 8 gb (och än mindre 16 gb) är knappast LITE. Gällande Spotify, om det nu ens kommer till iPhonen, kommer det ju onekligen att gå att ställa in hur stor cachen ska vara. Bilder tar ju i princip inget, detsamma gäller apps.
 4. Vad exakt är det som är snyggare med BeeJiveIM i jämförelse med IM+? Har inte testat BeeJive ännu och funderar på om det överhuvudtaget är värt det? Fördelar respektive nackdelar (som OM jag kommer att få höra några såna ?
 5. Sen om jag väl behöver musik finns MxTube och framför allt Spot till det ändamålet
 6. Då min Cowon S9 spöar skiten ur min iPhone 3GS (samt min gamla iPod Touch 1st gen) gällande ljudkvalitet har jag således 0 musik elller videos på min iPhone överhuvudtaget. Och även om man räknar in musik kan jag inte påstå att jag behöver mer än de 8 gb jag hade i min iPod Touch ändå. Vad man BEHÖVER och vad man tror sig behöva är sällan så nära relaterat Summa summarum, 16 gb ska i mitt fall nästan uteslutande räcka till program... och då är det trots allt en hel del när programmen i snitt tar någon mb högst. Är du ute efter en mediaspelare finns det klart bättre alternativ än Apples produkter iaf (iaudio etc.), där du dessutom inte behöver oroa dig för att dra slut på batteriet (inte så kul när telefonen ryker, som vi teknikberoende vet).
 7. Rachel Bilson är hotter than hell ^^
 8. Ja verkligen. Finns lite av allt, inte FÖR jävla exploaterat Zephyros i Agios Gordis är dessutom en av de bästa restaurangerna jag käkat på ^^
 9. Korfu är min absoluta favoritö i den grekiska ö-världen Agios Gordis reppar! ^^
 10. Gaggenau är skiten ^^ *går ner och lagar mat på sin gaggenau-spis*
 11. Mmm, bytte upp mig från en iBook jag också. Enorm skillnad (av förklarliga skäl)
 12. Det är väl bara att gratulera och hoppas att du är lika nöjd som jag är
 13. Jag sa inte att Guitar Hero var skit, utan att det var SKITEN, THE SHIT, bra skit Jag rockar på Guitar Hero (pun intended). Efter alla helger utan sömn hade det varit tragiskt om jag inte iaf var hyfsad på spelet
 14. Inte för att det hänt speciellt mycket alls utöver att ena tangentbordet och musen slängts ut, men rätt ska vara rätt
×
×
 • Skapa nytt...