Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Höger sko

Medlem
 • Antal inlägg

  1 835
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Höger sko

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1988-07-09

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.jerbodesign.se/

Macanvändare

 • Appleprylar
  iMac 24" 2,16GHz iMac G5 20" 2,1GHz
 • Bytt från pc
  Ja
 1. jag tackar djupt för alla fina kommentarer. Har länge tänkt på att göra något till Kobra men inte fått tid och ork till det.
 2. tackar! jag hoppas jag kan hålla den stadigt uppdaterad
 3. Tjena! Det var länge sedan jag var här på forumet, mycket hårt jobbande på skolan det senaste halvåret. Jag ville bara få en chans att visa upp mina senaste arbeten i min helt nya portfolio. http://www.jerbo.tv För dom som inte vet vad en showreel är så är det ett montage av de jobb jag sysslat med det senaste året. Jätteglad för kommentarer och feedback!
 4. jag är tacksam för era svar. era röster och åsikter kommer att höras och lyftas fram
 5. tackar så mycket för alla svar! hoppas så många som möjligt här vill hjälpa mig, för det gör ni verkligen om ni fyller i enkäten.
 6. Hej! Som sagt så har jag en underssökning och mycket tacksam för dom som vill delta och hjälpa mig i ett projekt jag håller på med. Jag vet att det här är aningen fel forum men jag vill gärna ha allas åsikter. Tack på förhand. http://www.widde.se/storage/hyperisland/survey/
 7. tackar tackar! båda var verkligen roliga att göra även om man var tvungen att jobba nästan dygnet runt
 8. kan man få se layouten? självklart så är lärare småhitler av sig för att dom har så stor makt. Men om du vet att du gör bra jobb och vill jobbba inom något kreativt så ska man försöka ignorera folk som inte riktigt har koll. Jag gick min egna väg och fick rätt dåligabetyg i åttan och nian för att jag inte horade mig för mina lärare. Nu sitter jag på Hyper Island, en av världens mest eftertraktade skolor runt om i digitala designindustrin.
 9. Tjena! Det var ett tag sen man skrev något här. Jag har flyttat och börjat plugga så tiden har runnit bort. Men men. Nu har vi haft två snabba projekt i after effects där vi skulle göra en film på 60 sekunder och en på 15. Tre dagar på varje hade vi på oss. Enjoy!
 10. Jag snackade med Steve i en dröm. Han lovade det då.
 11. japp det är ipodar som kommer, jag vet det. Den stora kommer att få en framsida med glas och en tuchscreen, kommer att uppdateras till 100 GB och 40GB
 12. idag åker jag tåg och flyttar hemifrån. rätt stor dag. påväg mot karlskrona och HYPER ISLAND där jag ska studera två år. så idag åker jag tåg i 90 mil
 13. kolla in den här macen då http://www.trendsnow.net/trends_now_/2007/...pt_mactab_.html om den hade varit vit så hade jag kastat mig över den. när den är svart så kan jag tänka mig betala för den också.
 14. that shit is 4 real! jag skulle inte vilja vara den som la ut dom bilderna.
×
×
 • Skapa nytt...