Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skugge

Medlem
 • Antal inlägg

  1 153
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  51

Skugge vann dagen: 27 juni 2014

Skugge hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 148 Fantastiskt!

Om Skugge

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  iMac, MacBook, iPhone
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag vet bara inte vad en keynote är.
 2. Snabba kast mellan språkvårdare och anglomarodör... Vad är "en keynote"?
 3. Så om det visar sig att han som gjorde ett skitjobb när han installerade min läckande golvvärme inte är rörmokare, utan bara en överste som utgav sig för att vara rörmokare, så ska jag få ett lägre skadestånd?
 4. Och att vara nummer 2, som Apple...
 5. Ännu konstigare att engelskt flyg bombade Malmö och Lund 1943, samt ett tåg i Bohuslän 1944.
 6. Ta det lugnt med doseringen i början bara. Och att du mår bra innan du börjar. Och se till att du har nån du litar på i närheten.
 7. Som vanligt från dig, bara påhopp och ingen riktig argumentation. Ska det verkligen vara så svårt att hålla käften i frågor man inte ens orkar tänka igenom? Du bara vräker ur dig en massa pöbeltrams och om någon argumenterar runt det så svarar du bara med påhopp. Men det säger kanske en del om dig att det som verkar ligga dig varmast om hjärtat - av alla frågor som finns att driva - så är det billigare alkohol och rätt att köpa sex.
 8. Men som vanligt har du inga synpunkter på att mikaellq häver ur sig olagligheter. Eller tycker du också att olagliga sexköp är "fritidssysselsättning för vuxna"? Vad är nästa steg mikaellq får frikort att häva ur sig? "Fritidsumgänge med barn"? Är du släkt med mikaellq eller vad är grejen? I vilket fall går du över gränsen nu!
 9. Följer det verkligen med musik i iMovie-installationen? Det gör det inte i min installation i alla fall. Var hittar du den? Är det något extra du laddat ned från Apple?
 10. Ingen musik är fri att använda i egna verk om du inte har ett avtal/tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. Såvida verket inte är så gammalt att upphovsrätten löpt ut. Jag har väl inte rätt att använda dina bilder bara för att jag sett dem, oavsett var jag sett dem?
 11. Moderaterna vill flytta gränsen för åsiktsfrihet och politisk debatt, genom att polisanmäla en teatergrupp som läser texter av Fredrik Reinfeldt på scenen: http://www.svd.se/kultur/moderaterna-anmaler-teatergrupp_3626066.svd Frihet...ja, just det.
 12. Nja, det var nog en "knivig" situation... :/
 13. Borde inte polisen sköta brottsbekämpningen i stället? Det måste väl finnas andra som kan sköta älgen? http://www.svd.se/nyheter/inrikes/alg-skots-av-polis-i-slojdsal_3620172.svd
 14. Eftersom det är lagligt att sälja sexuella tjänster så handlar lagstiftningen runt sexköp inte om vad du gör med din kropp, utan om vad du gör med andras kroppar när du köper sexuella tjänster. Och indirekt vad du gör med andras psyken.
 15. Ja, när inte den dryga kultursnobb-tonen river tillräckliga applåder är det alltid ett säkert kort att spotta lite på Skugge. Det blir alltid några plus i kanten, särskilt när påhoppen är så skolade och subtila så att även de som ofta ropar efter etikett och god ton kan känna sig bekväma med att stämma in i mobben. Själv föredrar jag raka ord och äkta känslor. Om jag tycker att någon ska äta skit så säger jag det utan att lämna något utrymme för missförstånd och småborgerligt hycklande.
×
×
 • Skapa nytt...