Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

niffen

Medlem
 • Antal inlägg

  5 753
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  8

niffen vann dagen: 13 november 2012

niffen hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

205 Mycket bra

Om niffen

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Skuggan under appleträdet

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1986
 • Appleprylar
  eMac 1,25 256.-G4 350 512.-G4 933 1GB.-iBook 933 640.-Div utl.
 • Bytt från pc
  Nej
 1. De genomblöta kissekatternas tid har infunnit sig..
 2. idag blir det blir oxrullader med kokt Amandinepotatis och rödvinssky samt en grilltomat till det..
 3. Skördat, tvättat och kokar rödbetor för inläggning.
 4. Helstekt färsk Rödspätta med alldeles nyfångade rödbetor smörsvängda med kapris blir aftonens måltid.
 5. Det blev smörstekt kycklinglever i chillisalsa med nyskördad blomkål.
 6. Detsamma hände mig för ett antal årsen då mitt nätverk slocknade efter ett åskoväder. Det fick bli ett extra nätverkskort i PM G4an Var ju enkelt med en massa lediga kortplatser tillgängliga.
 7. Idag har jag varit ute i det fina vädret, första gången ensam sedan olyckan utan vare sig rullator eller mänsklig backupp, endast kryckor. Det blev en liten kort promenad iaf det känns skönt fast ont nu efteråt men det går åt rätt håll om än långsamt, man är ju inte 50 längre. Har fortfarande svårt att sitta riktigt, så besöken vid datorn blir sällan och korta. Svar till Poca: Nej någon sjukgymnastik får jag inte. Svensk sjukvård slutar vid tröskeln när du stänger sjukhusdörren bakom dig. I mitt fall har jag något som så fint heter egenvård, vilket i praktiken innebär "sköt dig själv". Jag har inte ens fått något träningsschema.. På onsdag kommande vecka skall jag iaf på återbesök till ortopeden med ny röntgen, får se vad det visar. Hur jag skall ta mig det vet jag inte riktigt eftersom jag inte blivit beviljad färdtjänst. Men men, det löser väl sig. Kan ju alltid slänga i mig en RedBull och flyga dit.
 8. Hej på er igen. Har varit hemma ett litet tag nu efter att ha tillbringat drygt tre veckor på Sahlgrenska sjukhuset efter att ha fallit ner från taket och brutit ryggen på tre ställen. Så, min rörelseförmåga är för närvarande "något" begränsad så att säga. Har fått alla tänkbara hjälpmedel här hemma samt hemhjälp kommer fyra ggr per dag. Det värsta utöver smärtan är den metallkorsett som skall stabilisera ryggen som jag måste bära dygnet runt i minst tre månader. Den är inte speciellt bekväm kan jag lova, framför allt inte att sova med. Förhoppningsvis kommer jag att bli helt återställd enligt vad läkarna säger, det är bara att stå ut och låta läkningsprocessen ta den tid som behövs. Mer kan man inte göra.
 9. Intressant, såg en sån där liten rackare på tapeten för några månader sen men visste inte vad det var, nu vet jag..
 10. Finns det inte redan en tråd om religion…..
 11. Det är otroligt att det inte händer mer olyckor i trafiken än vad det gör.. På väg hem från affären hade jag en bil framför mig med en "äldre" dam vid ratten, hon stannar innan hon kör i rondeller (3st) trots att det inte kommer någon trafik, varpå hon sedan utan att tveka kör mot rött ljus.
 12. Städar, tvättar och kokar gryta på kalvbog.
 13. Var på Coop och handlade idag, mycket fågelkvitter var det där också. Antagligen några pippiar som tagit sig in. Det lät trevligt iaf..
×
×
 • Skapa nytt...