Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jazzis

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Jazzis

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Skaraborg
 • Intressen
  Musik, foto, dator, resor m.m.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  iMac, iBook, iPod, iPhone 10 & iPad Air
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Tack för snabbt svar. Stämmer att Filemaker 18 är det nyaste så jag får väl uppdatera till det. Men då ska jag noggrant höra efter så det verkligen är kompatibelt med Catalina. Ja, jag avvaktar det övriga ett tag.
 2. Jag installerade Catalina idag och tyckte det fungerade bra med flera program. Men nu kan jag inte öppna Firefox men däremot fungerar Safari. Filemaker 17 går heller inte att öppna. Vet ni om jag ska hålla hoppet uppe och invänta fler uppdateringar?
 3. Det kommer bara fram stapeln för volym. På Airplay får jag valet AppleTV. På Spotify´s eget program kan jag bara höja och sänka volymen.
 4. Hej. Från min iPhone och iPad kan jag välja ljud ut från Spotify i det trådlösa nätverket med högtalare hemma. Men från min iMac kan jag inte hitta det valet. Från iTunes är det inga problem. Men i Spotify på datorn verkar inte programmet känna av mina högtalare. Behövs någon speciell inställning? I så fall vart? Gick in på Spotify´s hemsida men där tycker jag mig bara se hur man ansluter högtalare från mina bärbara enheter - och dom fungerar ju redan. Någon som stött på detta lilla problem och har en lösning? Tack på förhand!
 5. Hej. Någon kanske redan ställt frågan men jag undrar hur man får ut ljudet från min nya iMac till stereoanläggning. Vill gärna få bättre ljud när jag ser på film, lyssnar på musik m.m. Med förra datorn hade jag en sladd från datorns högtalaruttag till ingång aux på Reciever. Men det verkar inte fungera nu. Tacksam för tips!
 6. Appen "Riktiga vykort" från Postnord uppdaterades inte klart på min iPhone 6s. Enligt AppStore är uppdatering klar men appen är inte klar. Går varken att öppna eller ta bort. Har startat om mobilen. På min iPad har uppdatingen gått bra och appen fungerar. Tips emottages tacksamt. Har samma problem med Numbers som väntar på uppdatering utan att den går att ta bort.
 7. Tack för tipset Ollie. Jag ska kolla upp det.
 8. Har tidigare lyckats dela låttips från Spotify på min Facebooksida. Mina lyssnaraktiviteter har inte publicerats utan jag har valt enstaka låtar. Det har enkelt gått genom att lyssna på en låt, klicka på dela, skriva kommentar och klicka på Facebook. Nu går det inte i min iPad eller iPhone. I iPad syns inte symbolen för Facebook eller Twitter när jag ska dela. I iPhone syns symbolen men inget publiceras trots att jag klickar på den. Hittar inget i inställningar som ger mig tips. Jag vill nämligen inte att allt jag lyssnar på publiceras utan bara aktivt valda tips från mig. Det har ju fungerat tidigare. Någon som vet vad detta beror på, eller snarare hur jag åtgärdar det? Tackar på förhand!
 9. Tack för svaren Raphael och Telly82! Försökte nu ringa APPLE men blev hänvisad till hemsidan. Möjligen var kontoret stängt men enligt hemsidan skulle det inte vara det och inget sades om det av den mekaniska rösten. Nåja, jag har skrivit i den rutan där man kan ställa frågor till support. Tycker också att paketet (en bok) skulle kunna lämnas till posten eller att man anger ett ungefärligt klockslag för leverans. Det har ju uppenbarligen fungerat för dig Raphael. Ska nog kolla detta med APPLE innan jag gör en beställning igen. mvh Jazzis
 10. Hej! Är det någon som lyckats få en beställning från APPLE på annat sätt än genom företaget UPS? Sitter man inte på samma plats hela dagen är det ju hopplöst att ta emot försändelser. Det är inte alla arbetsplatser och än mindre hem som är bemannade hela dagarna! Kan inte APPLE använda sig av någon annan tjänst. Börjar tröttna på att beställa saker direkt från deras hemsida. Att byta batteri som de några gånger erbjudit gratis kostar ju mer i ledighet för att ta emot leveransen än att köpa ett nytt hos en återförsäljare! Någon som har bättre lösningar eller som lyckats komma i kontakt med APPLE om detta? Jazzis
 11. Tackar. Om det löser sig med större RAM-minne så kan jag fixa det!
×
×
 • Skapa nytt...