Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MacAlex

Medlem
 • Antal inlägg

  1 253
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om MacAlex

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Och så var det en person som fick webbhotellet! Ni var för sega. Kan moderator ta bort denna tråd? Det vore schysst. God Jul!
 2. Ger 1 års gratis webbhotell på Loopia.se! Det är så att man som kund på Loopia.se kan ge det till en person, vem som helst, så passa på nu! Domän ingår inte men har du något så är det ju lugnt eller så kan du ju köpa ett ganska billigt på Loopia.se. Skriv bara om du tänker använda det, onödigt annars. Skynda på, innan klockan 12 så ger jag nog det till någon! Skriv bara någon anledning till varför du vill ha, om du vill kan du göra det via PM i stället. Skriv också din email. Ju snabbare du skriver ju större chans! Lycka till! God Jul!
 3. Jo har faktiskt installerat nytt RAM på senaste tiden. Tack för tipset. Får fråga affären om det. Tack för allas tips!
 4. Går inte. För provade installaren och där fanns det ingen hårddisk man kunde välja o installerat OS:et på.
 5. Tack. Testar med RAM. Ingår hardware test med Leopard CDn? Tror det bara är en Leopard installationscd. Såg inget hardware test där tror jag. Provade också att starta en ny install och på destination så finns det ingen hårddisk man kunde välja att installera Leopard på.
 6. Får väl kolla hos nån Mac-affär. Tar gärna tips ändå.
 7. Hej. Jag har en bärbar Mac som jag nu ej kan starta. Den får kernel panic direkt innan den hunnit boota upp i OS:et. Helt plötsligt betedde sig den lite konstigt och vissa menyer och sånt kom ej fram som det skulle. Så jag stängde av datorn med knappen för att sätta på den och använda den som vanligt. Men då kom kernal panic, jag har provat starta om datorn flera gånger. Men den får bara kernel panic direkt när den försöker boota. Jag satte i installationsdisken och gick in i "Disk utility" och den kunde varken verifiera eller reparera hårdisken. Såhär stod det när man försökte göra det: "Disk utility stopped reparing "Macintosh HD" because the follow error was encountered Filesystem veryify or repair failed" När jag gick in på startdisk där så fanns det bara install CDn och Network Startup, tror att hårddisken också ska finnas där va. Fattar ej hur datorn kan sluta fungera såhär, verkar ej vara nån anledning som jag kommer på . Hårddisken hade några GB kvar ledig plats. Jag har ingen garanti kvar, men funderar på vad jag bör göra. Har tyvärr inte Techtool Pro lr vad dom nu heter och har ingen annan Mac som jag kan fixa sån till. Några tips hur man kan fixa det? Väldigt frustrerande är det. Och om man går till en macaffär, kan dom fixa det då och kolla på det? Vad kostar det tror ni?
 8. Kan man fixa så att man ser vilken länk man håller musen över i Safari där nere, har för mig att det fanns i Safari förut? Hittar ingen inställning. Dom flesta webläsare har väl det, och vore dumt om dom tagit bort det.
 9. Shockwave Player har äntligen stöd för Intel Mac! http://macupdate.com/info.php/id/513/shockwave-player
 10. Någon som vet en sida med gratis Pages och Keynote teman till iWork?
 11. Det gick inte att starta det i kontrollpanelen. Vet du hur man avinstallerar MYSQL?
 12. Någon som vet hur man använder Ruby On Rails i Mac OS X Leopard? Det är bara att använda i terminalen va? Dessutom, hur fixar man MYSQL på bästa sätt till Mac OS X?
 13. Tack, men ser inget man kan minska Windows-partionen med, hur gör man det?
 14. MacAlex

  Boot Camp frågor

  Hur minskar man Windows partitionen med Boot Camp för att göra mer plats åt Mac OS X? Hur tar bort man bort Windows partionen om man bara vill ha Mac?
×
×
 • Skapa nytt...