Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Semmelman

Medlem
 • Antal inlägg

  38 980
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  67

Semmelman vann dagen: 28 januari 2018

Semmelman hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 131 Fantastiskt!

Om Semmelman

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 985 profilvisningar
 1. Jodå kan va lätt hänt. Men jag ber om ursäkt om jag råka förolämpa någon så grovt på fel grunder.
 2. Sorry för det. Ber om ursäkt om jag bunta ihop dig med dom.
 3. Nej jag implicerade inte någonting angående Malin, det är bara ni på vänstersidan som läser in saker som inte finns, vore så mycket enklare om alla bara läste och replikerar på vad som skrivs och inte applicerar på andra sina egna inbillningar. Men om du nu missuppfattade mig så bör du väl vid det här laget förstått att jag inte har någon synpunkt på Malin, inte det minsta.
 4. I så fall kanske du försöker flytta fokus från vad det handlar om. Det handlade - kan jag påminna om - huruvida något fel kan rättfärdigas om man senare är osjälvisk, och jag kan ta om det med ett annat exempel så kanske det får dig och andra att förstå: OM JAG rånar en person på alla pengar och sen ger pengarna till min brorson, blir rånet okej då bara för att jag osjälviskt ger bort pengarna? - Såklart inte. Och antyder jag nånstans i detta exempel att Malin har rånat någon person? Nej inte med ett ord har jag antytt det, står inte Malin nånstans, eller hur? Förstår du nu? Använde en tydligare ställd på sin spets liknelse för att det felaktiga i denna tes skulle bli tydligare. Men ni läser in saker i det man skriver som inte finns, det är inte mitt fel. Edit: Jag skulle kunna faktiskt skriva in Malin för den delen och det betyder ändå inte att jag antyder att hon gjort nåt, det är det OM betyder. T ex: OM Malin rånar en person och sen ger pengarna till Rädda Barnen... Ja det betyder inte heller att jag anser att Malin har rånat nån, det står ju faktiskt bara OM hon rånar nån. Fattar ni nu vad OM betyder??? Det är ju på en dagisnivå det här forumet man får förklara det allra enklaste.
 5. Så är det mitt fel att du inte vad OM och JAG betyder? Roligt.
 6. Då skulle jag väl skriva nåt om att Malin fuska, det gjorde jag inte, jag skrev OM JAG fuskade. Jag har inte torgfört någon uppfattning alls huruvida hon har felat, det var inte det mitt inlägg handla om utan huruvida ja det har jag redan skrivit.
 7. Nope, jag har inte skrivit nånting alls om att hon har fuskat, läs om, läs rätt. Inte "rasat" det minsta. Det jag replikera på gällde huruvida något fel blir rätt bara för att man skänker pengarna till nåt efter egen vilja.
 8. Jag skrev om jag skulle fuska, om Malin gjort det vet jag ej. Vet ej vilka som fuskar mest.
 9. Det var inte det i huvudsak jag ställde mig emot. Säger ingenting om ev skuldfråga.
 10. Jaha, så om jag lyckas fuska till mig ett bostadsbidrag eller liknande och ger bort pengarna - som kunde delbekosta en sjuksköterskelön - till min lokala aikido-klubb att köpa gummimattor för så är det okej, vad bra då vet jag.
 11. Jag trodde hennes resonemang var att hon ville representera sin hembygd och behålla kontakten med partiet hemmavid. Kan ha fel förstås. VI vet bara att Oscarsson anser att hon betalade mera skatt, inte som kritiken påstår göda sin girigbuk - eftersom hon förlorade pengar, då faller väl liksom underlaget till skandalrubrikerna oavsett hur hon tänkte? Eller tycker du att hon borde avgå ändå för att hon följde reglerna och tog emot bidrag hon var berättigad till? Det är väl Oscarssons budskap som jag läser? Verkar krångligt alla fall reglerna om allt, tror det är dem det är mest fel på, inte Svantesson. Bengtzboe är ett osäkert kort, han kanske föll på att han försökte dölja ett misstag som kanske inte var ett misstag, han ville ju också behålla hemmakontakten? Ja jag vet inte, men de är relaterade till samma bidrag och regler.
 12. Nej hon är troligen inte förståndshandikappad, å inte girig så som vissa hävdar alla fall - hon har ju betalat mera skatt med detta upplägg, och har kanske inte ens gjort nåt fel, alla fall inte enligt Oscarsson nedan, huruvida han har rätt i allt kan inte jag avgöra det får kanske tiden avgöra så jag skriver inte under på detta. Men vi ute i landet vill väl ha representanter i riksdagen eller ska det bara sitta Stockholmare där? Då kan man ju börja undra varför medierna börjar driva det här drevet om ingenting, vad annat är det de vill dölja eller skymma, nåt inför EU-valet, kostnaderna för invandringsbidragen, etc? Och Bengtzboe då, hur mycket fel gjorde han då exakt?
 13. Lite mer om fallet som verkar intressera er, ovanligt faktafyllt: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/awO0QO/m-topp-brot-mot-regler--om-han-bodde-i-fritidshuset
×
×
 • Skapa nytt...