Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Priest

Medlem
 • Antal inlägg

  1 386
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Priest

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1977-06-03

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Kalmar

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  PowerBook G4 12", MacBook Air 13", MacBook Pro 13"
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag bara fortsätter tråden och konstaterar att problemet kvarstår i iOS8... Någon annan som lever med Telia Centrex och iPhone? Hur gör ni? Skiter i växelfunktionerna och vidarekopplar eller lägger in dubbla nummer på alla kontakter?
 2. Siter med samma fundering just nu. Lutar åt pro, både den bättre skärmen och den högre prestandan till ett marginellt högre pris talar för att det blir så.
 3. Gott nytt år allihopa!
 4. Helgdag? Det står inte Heldag? Det hade jag förstått bättre vad det berodde på i så fall, ska dock kolla i iCal (är själv bunden till Outlook och Exchange) . edit: såg att det var i iPhone som det uppstod, kan bekräfta att det står Heldag (utan g), har ingen lösning på det dock. I veckovyn är det dock markerat som tid (mellan 00:00 och 23:59) och inte som heldag (i övre raden).
 5. Nej det är det inte, vi har nyligen gått över till Centrex växel och jag fick detta problem, enligt Telia finns ingen fix inom det närmaste. Alternativen är att vidarekoppla (då tillkommer samtalsavgifter samt att växelfunktionen går förlorad för det aktuella samtalet) eller lägga in dubbla kontakter (lite jobbigt när man har några hundra). Har förstås skickat en ticket till Apple om det men väntar mig inte så mycket. Kommer någon på en annan lösning tas den tacksamt emot, vill helst fortsätta använda min iPhone (inga andra telefoner har "problemet").
 6. Härlig berättelse, tackar för den Jag är imponerad av att polisen verkade lägga ner så stora resurser på att hitta den åt dig, de måste haft det lugnt med annat
 7. Jag kompletterar med en fråga. Jag syncar kalender. Via exchange och i jobbadatorn har jag mina anställdas scheman inlagda. I iphonen har jag stängt av visning av de andra kalendrarna och ser bara min egen men i notiser visas alla. Känns lite fånigt när man drar ner notiscenter och det står idag ledig fyra gånger innan nästa händelse kommer. Finns det någon möjlighet att styra vilka kalendrar som ska synas i notiscenter?
 8. Skype och spotify är kända batteribovar, det finns fler appar som kan ligga och dra en del utan att de egentligen ska.
 9. Jo men man kan fortfarande få stå för fraktkostnaden, ring Apple som sagt. Klart bäst att skicka tillbaka den!
 10. Har noterat samma sak, har dock aldrig brytt mig om det eftersom det inte verkar göra någon skillnad.
 11. Sök på "exchange task" på app-store så får du upp några alternativ, har ingen erfarenhet från något av dem sjävl men man kan ju testa en lite version.
 12. Min 3GS är tyst som en mus... så det måste vara något annat än gyrot.
 13. Nyckelringen sparar krypterat så därifrån har ingen fått ditt lösenord. Då är det troligare att kinesen plockat upp det när det skickades till servern, men det är ju också en krypterad förbindelse så inte heller det tror jag på.
 14. Google stats ger allt man behöver.
×
×
 • Skapa nytt...