Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hummingbird

Medlem
 • Antal inlägg

  23
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Hummingbird

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1962-11-10

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1993
 • Appleprylar
  iMac 24" 2.8 GHz Intel Core 2 Duo, MacBook Air 1.86 GHz Intel Core 2 Duo
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

228 profilvisningar
 1. Hej Leif, precis börjat få samma problem och nyfiken på om du löste problemet.
 2. Man kan väl inte sluta hoppas på mirakel bara för att det blivit 2011;)
 3. Men sidan ligger nere även i de länder i Europa som har nya AppleTV. O den amerikanska ligger fortfarande uppe. Mysko.
 4. Telia försöker nu tömma lagret av 16GB 3G. Än så länge går inte deras nya kombination av "Telia Mobil Prata på" + "mobilsurf alltid" att beställa eftersom det ger felmeddelande (inger ju förtroende), men frågan är: Tvekar du nu? Få en 16GB 3G idag för 1 kr eller vänta på den snabbare...
 5. Momentum. Betyder ungefär "kraft som sätter i rörelse", ögonblick (att utnyttja i det här fallet) Jag har funderat på i flera dagar hur det kan komma sig att Telia inte utnyttjar detta momentum. Först strax efter WWDC, sedan kring iPhone 3.0. Kanske man kunde gå ut med lite information till alla som vill veta priser o släppdatum för iPhone 3GS? Men inte ett pip. Tyst. Nada. Så får man läsa att självaste Steve J pratar om just detta momentum kring Iphone 3GS-släppet. Och då släpper det. Ordentligt. Så jag tänkte under tiden det tar för Telia att göra sig hörda höra hur många av er andra som känner samma frustration. Frågan till tråden: Är du också trött på att vänta?
 6. Jag vet det men här gällde diskussionen huruvida MobileMe helt plötsligt hade fått dubbel kapacitet eller inte.
 7. Jag vet. Det var precis så jag reagerade först. Men visst är väl hälften tilldelat Mail så att det fortfarande är "bara" 10Gb för iDisk?
 8. Hummingbird

  MobileMe

  Trodde jag såg tecken på utökat utrymme på iDisk men det var väl dimma eller nåt.
 9. Men det gör de redan - på amerikanska iTunes Store - en gratis låt varje vecka. O lite pilotavsnitt av tv-serier... Men så länge de inte hyr ut film o musik kan de knappast ha gratismånader, eller hur?
 10. Tja! Gå in på sidan och ta del av menyn - några av Europas bästa fristående macprogram(?) till reducerade priser. Tjuvkika på www.givegoodfoodtoyourmac.com/kitchen34/index.php om ni inte vill vänta till tisdagen. ;-) Hummingbird. PS. Använder själv iDive som loggningsverktyg. Mycket nöjd.
 11. Exakt samma fundering här! Varför skulle vi inte kunna surfa från iPod Touch på samma sätt som vi surfar med en bärbar dator när vi bara har tillgång till de mobila telenäten? Ingen chans att någon kan hitta ett enkelt sätt att plugga in ett mobilt bredband från tele2 alt. tre? Eller är det en utopi?
 12. Jaha. Jag som precis stillat köpbehovet med en iPod Touch. Nu börjas det igen... jag vill ha nu ;
×
×
 • Skapa nytt...