Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Svolder

Medlem
 • Antal inlägg

  16 885
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  107

Svolder vann dagen: 17 juni

Svolder hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 907 Fantastiskt!

Om Svolder

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Plats
  Här
 • Intressen
  Många

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1986
 • Appleprylar
  iPhone
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Idag kör jag söderut igen. Fasen vad en semester ändå går fort när den väl är här.
 2. Innan du över huvud taget börjar fundera på keto måste du kontrollera ditt blodsocker. Om blodsockret är förhöjt riskerar du att hamna i ketoacidos.
 3. Svolder

  Bildvisartråden

  Nu är snart snön borta...
 4. Det är bara två månader till hyllorna med julkrafs ställs fram i varuhusen. Välkomna tillbaka plyschrenar med blinkande horn och ledupplysta tomtar i äkta plast...
 5. Jo, men vad tusan skall vi betala stora skattepengar för något som SMHI som inte lyckas uppfylla ens en grundläggande nivå av träffsäkerhet. Vi kan lika gärna installera en slumptalsgenerator. Det ger förmodligen högre grad av säkerhet. Lägg ner skiten.
 6. Förbannat varde väderleksprognoser som aldrig går att lita på. Jag *gissar* bättre än SMHI, och det där med att spå i renmagar, kaffesump eller inälvor från gös verkar ha avsevärt högre träffsäkerhet.
 7. Det funkar bra med Ramlösa också, trots att det är fest. Vill man bli riktigt wild and crazy kan man lägga en jordgubbe i Ramlösan (just kidding). Om folk tjatar om alkohol brukar jag avbryta tramsandet med att säga att det är "starkramlösa".
 8. Du kan väl uppfostra barnet till att avsky traditionellt midsommarfirande också. Det är inget kul med pissfulla medelåldringar som skall dansa "Små Grodorna". Lika bra att ingjuta det redan från unga år.
 9. Både vin och juice är gott. Inget av det är nyttigt, men sött, och därmed gott.
 10. Det är sällan jag blivit så upprörd som jag var i Vansbro för några timmar sedan. Jag hade bokat rum på ett ställe som hette "Lägenhetshotellet". OK, shady name, jag vet, men det var genom Booking.com så jag trodde väl ändå att det fanns viss credibilitet. För en vecka sedan drogs pengarna från mitt konto, i söndags ringde det en från hotellet och sade att de hade överbokat (jag bokade i december), samt hänvisade mig till ett ställe i Vansbro som hette "Flottaren". När jag kom dit (till Flottaren alltså) för ett par timmar sedan blev jag hänvisad till en jävla omklädningsskrubb med plåtskåp och en extrasäng. Jag var så förbannad när jag ringde Kungshaga Hotell i Orsa och bokade nytt rum att jag knappt kommer ihåg vad jag sade, men rum fick jag på kort varsel. Mycket tacksam över det! Jag levererade också en kvalificerad utskällning till Lägenhetshotellet i Vansbro - de lovade att jag skulle få pengarna tillbaka. Fattas bara annat. Jag kommer också att skriva en rätt syrlig recension på Booking... https://www.kungshaga.se/sv
 11. Du umgås i fel grupper. Facebook är bra om det används på rätt sätt och man tar allt med en nypa salt.
 12. Det fanns ställen som annonserade om "sockerfria polkagrisar". What's the point... hela grejen med en polkagris är ju att den är sötslibbig och smakar mint...
 13. En räksallad på ”Fiket” var inte helt fel heller Edit: det gick inte att ladda upp bild på stället från iPhone... Edit igen: Det gick inte att ladda upp en bild på stället som är tagen i en iPhone från en Mac heller... Edit på nytt: När jag laddat upp bilden till FaceBook och hämtat hem den igen så gick det...
 14. Just checkat in för första hotellnatten på semestern med utsikt över Vättern. Nu ner till Gränna City för något att äta. Nej, inga polkagrisar, det funkar inte längre.
×
×
 • Skapa nytt...