Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Svolder

Medlem
 • Antal inlägg

  17 023
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  110

Svolder vann dagen: 15 augusti

Svolder hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 023 Fantastiskt!

Om Svolder

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Plats
  Här
 • Intressen
  Många

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1986
 • Appleprylar
  iPhone, iPad Mini, MacBook Pro, Airport Express, PowerMac 7200, iMac 2007
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Idag är det nästan väl varmt i överkant av det tolerabla. Tur att det finns vatten att dricka... I takt med att jag blir äldre verkar min värmetolerans minska.
 2. De får väl klättra upp på någon ställning i en rysk hamn och hänga upp en banderoll.
 3. Mineralvatten. Med bubblor (det gäller att festa till det på fredagskvällen).
 4. Świnoujście ligger väl i Nordpolen?
 5. L var aldrig med i uppgörelsen. Det är M som drar sig ur.
 6. Nej, det var spansk koloni innan Marocko tog över.
 7. Inte racerförare, han var Rallycrossförare.
 8. Willkommen! And bienvenue! Welcome! Fremder, étranger, stranger Glücklich zu sehen Je suis enchanté Happy to see you Bleibe, reste, stay
 9. Härligt att se. Så där enslig var min arbetsmiljö (sommartid) under de åren jag arbetade i Mellansverige, och jag trivdes som fisken i vattnet i de ändlösa skogarna. 😍
 10. För mig är det tvärt om, jag ogillar att umgås och tillbringar helst tiden i superb isolering. Jag hade varit den idealiska urtypen för en eremit på en bergstopp och hade varit helt nöjd om jag kunde undvika social samvaro helt. Ironiskt att just jag skulle bli socialarbetare, men i ett klientsamtal får jag inte vara personlig, så det kan jag hantera.
 11. Jag fick för mig att det mest berodde på att den finska befolkningen inte fanns kvar, utan att det i stort sett var en rysk befolkning i området.
 12. Jag läste något om att Karelen var på tapeten på nittiotalet, när Sovjetunionen föll samman, men att Finland inte var intresserade.
 13. Jag undrar hur Sverige skulle ställa sig till att sälja Gotland till Vladimir för att upprätthålla goda relationer. Han verkar mer förutsägbar än DT.
 14. Det är väl fyra jag har hört talas om, men har ingen aning om vilka sporter det handlar om, mer än Kim Källström (fotboll, väl?). Ja och så Kenneth Hansen också förstås, men det är ju motorsport så det är mer eller mindre självklart. Övriga? Kajakhoppning låter plausibelt Ja, så klart Susanna Kallur också, det var väl häcklöperskan som var skadad under tio år.
 15. Det är mycket bättre att vi använder brunkol och olja för att framställa kraft. Det är ju naturlig energi, direkt ur marken.
×
×
 • Skapa nytt...