Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

surfhenke

Medlem
 • Antal inlägg

  108
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om surfhenke

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1977-03-13

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Mac, Musik och Sport

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2003
 • Appleprylar
  iPod, iMac, Macbook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. MBP har ett bättre tangentbord, visserligen kan man ha ett externt tangentbord till iPad men då får man släpa på två prylar istället för en ihopfällbar. En annan sak som saknas på iPad ät DVD, USB, SD-kortläsare och gigabit ethernet när man vill tanka stora filer snabbt.
 2. Lägg in skriptet i din profilfil kolla här.
 3. Testa alternativet radera och installera som finns bland installationsalternativen, eller om du bara vill formatera hårddisken utan att installera kan du hitta Disk Utility på Utilities-menyn när du ser installationsskärmen.
 4. Bluetooth tethering Hyfsad kamera iTunes Synk Integritet Snart kommer en ny iPhone med bättre kamera och multitasking.
 5. Kanske kunde en Wacom Fun fungera om det är touchytan du är ute efter, kolla MacWorlds test.
 6. Två förslag: antingen använd DiskAid, då återfinns bilderna i "/var/mobile/media/DCIM/100APPLE (eller XXXAPPLE) ta bort iPhone i enhetshanteraren, koppla bort den från datorn, starta om, koppla in den och Windows borde hitta enheten och kunna installera om drivrutinen
 7. Testa att ta bort filen "com.apple.QuickTimePlayerX.plist", filen hittar man i "Home (~) > Library > Preferences" Finns det flera stycken med snarlikt namn ta bort dem också (t.ex. filer som heter något i stil med "com.apple.QuickTimePlayerX.plist.1ouLYYP"). Se först till att avsluta Quicktime, ta därför bort filerna eller flytta dem till en annan plats. Starta därefter om Quicktime utan att klicka på en associerad fil så att du får en ren start.
 8. På 3GS kan man justera det under hjälpmedelsinställningarna.
 9. Om det inte finns någon ruta för det att bocka i/ur så är det nog inget alternativ då det kan vara bra med lite säkerhet i brandväggen. Kanske är det DNS-uppslagningen som strular, kolla här Leopard DNS
 10. Det funkar bara över WiFi, eventuellt kanske det skulle vara möjligt att använda BTPAN men det är jag osäker på.
 11. Håller med OscariMac, har haft användning av AC vid flera tillfällen och mina erfarenheter är bara positiva. Service blir bättre, snabbare och framförallt billigare än om man skulle få det där jobbiga felet på logikkortet efter 2 år och 11 månader Men det är klart för pengarna får man nästan en halv dator i vissa fall.
 12. Problemet är att alla vill surfa med hög hastighet och därför så optimeras webbläsarna för att tanka ner så mycket som möjligt med så många samtidiga anslutningar att routern tror att det är en attack på gång. Testa att stänga av IP Flood Detection i din router, det brukar hjälpa i situationer där man har länken kvar till routern (trådlöst eller trådat) men man kommer inte åt Internet.
×
×
 • Skapa nytt...