Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PGreen

Medlem
 • Antal inlägg

  957
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om PGreen

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1975-06-13

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  iMac
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Håller med dig, det märks ordentligt. Misstänker på att det beror på att det är mer mellanrum mellan skärm och glas i iPad Air än var det är i iPad 2/3/4. Inget som stör precis dock.
 2. Först tyckte jag batteriet kändes lite skumt och halvkasst i min 5s, men efter att ha kört från 100% batteri tills den stängt ner sig och sedan laddat till 100% igen 2 ggr så är batteriet sjukt bra! Körde en 5:a innan. Bra för mig är väntetid 1dag 12h med ca 8 h användning och ändå 25% kvar... Känns liksom som man kan sticka hemifrån med 20% batteri och ändå klara sig några timmar!
 3. Jag har en Mac Mini av senaste modell, variant snik, har dock maxat den med 16 GB RAM. Har aldrig upplevt problem med bilden kopplad via Apples egna HDMI kabel till min LG tv (2012 års modell). Det enda som var inte optimalt var det vita i bilden, det var alldeles för starkt, men detta åtgärdades i någon uppdatering för ett tag sedan. Jag hade testat att installera om datorn för att utesluta mjukvaruproblem. Lycka till!
 4. Testa att göra en omstart av telefonen mha att hålla inne hemma-knappen och ström-knappen samtidigt. Håll dem inne tills skärmen blir svart och tills att äpplet syns på skärmen.
 5. Ta en titt på Day One, finns till iOS och Mac OS X (App store). Enkelt och snyggt!
 6. Är det detta problem du har kanske? https://discussions.apple.com/thread/2300580?tstart=0 Dålig design av iMac är tyvärr den enda förklaringen, har det på min och det är rätt trist... Köpt i början av 2010 och ingen applecare :-( Temporär lösning hittar man på denna länk: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1101370 Men det känns lite jobbigt om man sabbar ngn kontaktyta...
 7. Ser att det börjat komma lite mer med svensk text och även svenskt ljud, bilar 2 finns både och! Hoppas det fortsätter!
 8. Ingen som har hittat något sätt att från safari skapa en pdf?
 9. Tittar man på filmen Black Swan i iTunes på datorn eller på iPad så står det att det finns svenska undertexter. Hoppas det dyker upp på alla filmer dock... cc betyder closed captions och är med största sannolikhet engelska undertexter för hörselskadade. Man verkar inte kunna se någon direkt på ATVn gällande svenska undertexter. Fixar inte Apple detta så är hela konceptet dömt att misslyckas i norden..
 10. Tills dess kan du ju använda appen Remote (apples egna) och styra musiken från din iOS-enhet när du spelar från iTunes på datorn. Där kan du välja högtalare fritt och även styra individuell volym.
 11. Jepp, i iTunes på datorn så kan du köra alla airplayhögtalare plus datorn samtidigt eller utvalda enheter. Sedan kör du med appen Remote (Från Apple) på din iOS enhet så kan du styra allt därifrån. Fyll huset med musik och styr det från var du vill, bara du har kontakt med ditt WiFi! Får tillägga att jag har aldrig haft några problem med osynkat ljud, it just works! Kör du sedan iTunes DJ så kan alla dina partygäster som kör iOS koppla upp sig på dit WiFi och önska låtar från din musik. Allt beroende på hur du ställer in det!
 12. Inte tips på något annat, ville bara säga att jag tycker Screens fungerar jättebra. Kör mot både lion och snow leopard.
 13. Så simpelt med ack så smart, klockrent! Tackar för tipset!
 14. Köpte ett Belkin Snap Shield på clickok.se. Precis vad jag önskade, skyddar baksidan och fungerar med apples smartcover.
 15. Kan inget annat än hålla med tyvärr, jag saknar också denna funktion! Känner inte till någon lösning...
×
×
 • Skapa nytt...