Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jlix

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Jlix

 • Medlemstitel
  På gång
 1. Jag förstår, ingen teknisk tjej här. Får låta det gå klart över natten så stänger jag av den imorgon. Ingen aning hur jag råkat aktivera det från början.. som sagt inget tekniskt geni här.
 2. Ingenting vill funka.. skickar två skärmdumpar
 3. Jag är inloggad på mitt appel-ID jag haft sedan start, enda som visas under "Köpt" är iMovie och OS x Yosemite som jag laddade ner igår.. Men nu händer det grejer med nedladdning av Catalina så nu håller jag tummarna för att detta skall funka!
 4. Har tidigare haft det installerat men efter att lånat ut min dator så återställde vi den till fabriksintällningarna och nu är det tomt under "köpt".
 5. Tyvärr funkade inte detta då det kommer upp att macOS Catalina Patcher inte kan öppnas eftersom det kommer från en oidentifierad utvecklare.
 6. Nu är datorn uppdaterad till High Sierra 10.13 men kan fortfarande inte ladda ner pages då det behöver en uppgradering till 10.14 men min dator kanske inte är kompatibel till det? Söker jag på appstore kommer MacOS Catalina upp men det står ”den här versionen av MacOS 10.15.4 kan inte installeras på den här datorn.”
 7. Tusen tack för snabbt svar, testar detta direkt!
 8. Har problem med att ladda ner appar t.ex pages på datorn. Har just nu OS X Yosemite 10.10.5 och för att ladda ner pages behöver jag ha 10.14 men hittar inga tillgängliga uppdateringar för min dator. Är det bara att inse att bäst före datumet på min dator har gått ut trots att den är snabb som blixten och annars känns som ny?
×
×
 • Skapa nytt...