Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

alf_h

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om alf_h

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det här skulle kunna vara förklaringen. Jag får lämna in den. https://www.payetteforward.com/iphone-only-charges-laptop-car-not-wall-the-fix/
 2. Jag vet inte men det är skiljer säkert. Men varför skulle telefonen plötsligt ändra vilken ampere den är mottaglig för?
 3. Japp har testat annan sladd. Flera olika t.o.m.0
 4. Skumt problem. Upptäckte att min 6 månader gamla XR plötsligt slutade att ladda från sin vanliga laddare (den officiella medföljande). Men när telefonen hade laddat ut började den att ladda, men bara upp till den nivå att telefonen startade om, efter det upphörde laddningen och batteristatus stod på minimal i några minuter innan den dog igen. Har prövat med en annan laddare för XS, ytterligare en annan laddare samt även köpt en helt ny laddare för XR men med samma resultat, dvs att det går att ladda upp till det att den startar upp, men sen lägger laddningen av. Det skumma är att bil-laddaren från cigaretttändaruttaget funkar toppen. Den laddar fortfarande telefonen på nolltid. Har provat att rengöra i kontaktuttaget, har uppdaterat operativsystemet, inget av detta har hjälpt Nån som har ngt tips? Vad kan det vara?
×
×
 • Skapa nytt...