Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pierrestahl93

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Pierrestahl93

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Plats
  Göteborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  Iphone, Macbook Pro, iMac
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Efter ha låtit datorn vila x antal timmar så är den tillbaka till det normala utan självskrivning. Får se hur länge det håller denna gång!
 2. Vid PRAM reset så fungerade tangenten som den skulle i ca 60 sekunder, vilket i sin tur var märkligt.. och just nu för tillfället så funkar det felfritt. I ett par dagar och för senast några minuter sen gick den loss av sig självt och vid nedtryckning av de tidigare nämnda tangenterna..
 3. Får se om det slutar inom ett par dagar, annars är det nog så jag får gå till väga
 4. Bör jag avlägsna samtliga tangenter och köra en ordentlig rengöring kanske?
 5. Inget som spillts på tangentbordet.. det som jag tycker är knepigt är att det är vissa tangenter som får igång självskrivandet med.. medans andra tangenter "avbryter" skrivandet..
 6. Hej! Jag har problem med att min Macbook Pro skriver av sig självt... Det gäller tangenten *' och den börjar att skriva automatiskt utan att jag gör något, men triggas även igång av att jag trycker på bindestreck, P, enter eller sänka sänka volym-knappen. Bara att skriva detta inlägg innefattar en hel del raderande av symbolerna '''... Jag har provat att start om datorn, starta i säkert läge, start med cmd, alt, P och R i 30s samt släppa efter 2 startuppljudsignaler. Av alla dessa försök så har jag lyckats få bort självskrivandet två gånger, men det höll enbart i 60 s. Värt att tillägga är att tangenten inte funkar om jag faktiskt vill använda den, till att exempel skriva en stjärna. Har provat att ändra till andra tangentbord på inmatningskällor, men den byter bara ut symbolen. Svårt att googla fram då det inte verkar vara någon annan som har stött på liknande problem. Hade samma problem för ett år sen drygt, men det verkade lösa sig av sig självt. Dock nu efter systemuppdateringen så är problemet tillbaka. Har inget smuts under tangenten heller. Någon som kanske sitter med en lösning eller vet vad problemet är?
×
×
 • Skapa nytt...