Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Grebros

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Grebros

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Skrev date 080808082019 det gick igenom såg de ut som
 2. Ja jag bytte, testade först mot namnet på hårddisken men de va samma sak då
 3. Även testat följa Skapa en startbar installerare för macOS nu sist... men går inte det heller.. har då testat både sierra och El Capitan som operativsystem på en extern hårddisk (enligt guiden o support på Apple)
 4. Tack! Testade men FUNKAR fortfarande inte... 😫 (se svar nedan)
 5. Det är en 13” som är från 2011, ligger lion i återställningsprogramet o kör man det (efter att ha ställt tillbaka datumet i terminal) kommer följande upp...
 6. När jag kom hem igår hade han gjort ”allt han kunnat komma på” (han o teknik går inte ihop 🤦🏼‍♀️) så exakta steg vet jag inte... jag har Efter det guider som finns, försökt på nytt göra en återställning, samt radera hårddisken i skrivverktyg. Men det verkar inte som om det fullföljs helt (det du beskriver) Det är en Mac book pro med Lion som senaste operativsystem.
 7. När jag kom hem igår hade han gjort ”allt han kunnat komma på” (han o teknik går inte ihop 🤦🏼‍♀️) så exakta steg vet jag inte... jag har Efter det guider som finns, försökt på nytt göra en återställning, samt radera hårddisken i skrivverktyg. Men det verkar inte som om det fullföljs helt (det du beskriver) Det är en Mac book pro med Lion som senaste operativsystem.
 8. Min man skulle göra en ominstallation av datorn pga seghet, men har inte fått det att fungera. Med cmd - R Efter det började en mapp med frågetecken i blinka och vi har försökt följa de guider som finns för att lösa detta. men nu, Hårddisken verkar ha försvunnit (gissar på att han valt att radera all volym när han raderade hårddisken) tror jag, allternativ så finns de kvar men jag kan inte nå dom.. min fråga är nu hur gör jag för att få liv i datorn igen?! har ingen direkt erfarenhet av att formatera om datorer osv...
×
×
 • Skapa nytt...