Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jordklotet

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jordklotet

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Nu har jag även provat med en Apple TV gen 3 fjärr, den silverfärgade. Vilken enligt Apple ska fungera. Funkar överallt i Apple TV utom på på Comhem appen/TV-fliken. För mig är detta ett tecken på att felet ligger i Comhem appen.
 2. Kan du förklara varför lite mer så jag kan förklara för Logitech? Hmm. Grejen är att Ir-cmd för "välj" som Logitechen skickar funkar ju på alla andra ställen i Apple TV'en förutom i en "flik" i Comhem app'en. Så jag är inte övertygad att det är fel i Logitech. Så jag tänkte du visste något runt detta.
 3. Kan du förklara varför lite mer så jag kan förklara för Logitech?
 4. Jag använder en Logitech fjärr (650, IR-fjärr) med min Apple TV. Fungerar bra i Apple TV gränssnitt och i alla appar utom Comhem. I Comhem appen fungerar det bra i all "flikar" förutom i TV-fliken. Vad är då problemet? Överallt annars så fungerar "välj" knappen men inte här. Det händer ingenting när man väljer en kanal. Med Siri fjärren så fungerar det (såklart 😞), men av andra anledningar vill jag använda min Logitech fjärr. Är det någon i detta forum som har en ide vad detta kan bero på. Jag har försökt att kontakta Comhem men de svarar inte.
×
×
 • Skapa nytt...