Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Albin Magnusson

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Albin Magnusson

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Plats
  Mark kommun

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Appleprylar
  Macbook pro retina 13, Iphone 6s
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. När jag skulle ladda ner macOS igen på min macbook pro retina13 genom recovery mode(⌘) – R så startade jag instalationen i fredags. Det stod efter ca 2 min att det skulle ta 7 tim och 5 min men efter jag låtit den installera var den fortfarande på 7 tim och 5 min på söndag morgon. Är det datorn som är gammal så den inte kan ladda ner macOS igen eller är det någon bugg? Den hade ca 50 gb som tog plats i minnet och den rymmer 120gb.
 2. Det var det min kompis använde, och det har fungerat i ända sedan han gjorde formationen. Hade windows 7 hela tiden ända tills nyligen, då jag datorn uppdaterade till windows 10, men då dök det upp så många problem så jag bestämde mig att göra om disken.
 3. En kompis hjälpte mig runt 2016, men tror han gjorde någorlunda likt guiden på apple. Förresten, det är en macbook pro retina 13 från 2015.
 4. Hur kan jag lösa det här? Jag har den data som fanns på "Namnlös" men jag kan inte ta bort själva partitionen. Det jag försöker göra är att skapa en ny partition för windows, fast med mer minne än denna hade, jag vill inte ha den här skivan eftersom den tar upp nödvändigt minne på datorn.
 5. Haha Ska nu bara ladda ner en ISO-avbild vilket kommer ta... över 7 timmar
 6. Det funkade, men det verkar som att boot camp fortfarande tar upp plats på datorn eftersom det står att machintosh disken har 75 gb ledigt flash- lagringsutrymme, men jag vet att datorn har 120 gb minne
 7. När jag ska radera den så är den vald som NTSF, men då är knappen radera oklickbar. Den fungerar om jag byter format till t.ex APFS då kan man klicka på den, men är det rätt format/ version som raderas då?
 8. Jag har en macbook pro från 2015 och har haft windows via bootcamp vilket jag använt istället för machintosh sen 2016. Det har funkat felfritt ända tills förra veckan. Problemet var att jag bara kunde ansluta till google och youtube, alla andra funktioner som krävde nätverk funkade inte. Efter ha testat flera olika saker för att fixa det som inte funkade så upptäckte jag att problemet inte fanns på machintosh disken. Problemet är att jag inte kan ominstallera windows genom bootcamp. Jag kan varken partitionera om den eller radera den eftersom den använder NTFS(Windows NT File System). Vet någon hur jag kan lösa detta?
×
×
 • Skapa nytt...