Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

EmmaB

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

EmmaB vann dagen: 19 november 2019

EmmaB hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om EmmaB

 • Medlemstitel
  På gång
 1. Hittade nu när jag lyckades få av bakstycket! beställer hem ett vanligt
 2. Då jag inte hittar ett ställe o sätta in sim. O den vill ha ett sim säger den
 3. Nopp har varit i kontakt med honom efter. Påstår att han inte vet då han fick den i present.
 4. Köpte den på tradera. Därför! den är synkad med mobilen via blåtand. jag kunde beställa e-sim på telenor utan några frågor om klockan. har dock avbeställt det nu tills jag fått rätt på allt! Jag har kollat på inställningar i klockan då jag tycker där borde stå modell men hittar ingen. har hittat videos på youtube där de har en klocka som liknar denna men där visar dem bara själva klockan.
 5. Den säger hela tiden att den vill ha sim. Hittar ingenstans där man bör sätta i ett så det antar jag? 😕🙈
 6. Hej! jag har lärt mig att ni kan det mesta här hemma! Jag har ni köpt mig en smartwatch. Ingen Apple då ekonomin inte tycker det just nu 😊 Nu till det jag behöver hjälp med. Jag har skaffat esim via Telenor som jag har men förstår inte hur jag ska gå tillväga. Får en Qr kod men kan inte fota den med klockan då jag inte har minneskort i den. någon som vet hur jag ska göra? (vet ej modell då jag inte fick instruktioner med!)
 7. Tack Tack Tack snälla du! Nu funkar det, du räddade min dag, mina saker (som snart åkte i väggen)o mitt hår som håll på att bli grått! Fan va ni kan här ❤️
 8. Tack för svar. Det är bilder o små videos så jag sen kan radera dessa! Formatra? Hur vet jag om det behövs o hur göra?
 9. Hej Idag igen! Tummen mitt i handen vad det gäller datorn tydligen. Var och köpte hårddisk idag för at kunna tömma datorn så jag kan uppdatera. Köpte en WD Elements som jag läst på skulle vara bra. Har kopplat in och den visar sig. Jag trodde bara det var att börja dra över filer men så lätt var det tydligen inte. Jag har varit inne på deras hemsida o letat runt och verkar va fler med denna frågan och vad jag förstår så ska det funka. Men jag får det ändå inte till att fungera. https://community.wd.com/t/i-just-want-to-drag-and-drop-my-files-for-storage-is-this-possible/874 Läst på här, jag drar o släpper men när jag går in på hårddisken så finns där inget. Någon som har denna själv och vet vad jag behöver göra? Tacksam för att hjälp!
 10. Tack snälla för tips! fick upp samma som när jag skulle ladda ner excel. Så jag antar att nästa steg är att tömma lite och sen uppdatera..
×
×
 • Skapa nytt...