Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

EmmaB

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

EmmaB vann dagen: 19 november

EmmaB hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om EmmaB

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Tack Tack Tack snälla du! Nu funkar det, du räddade min dag, mina saker (som snart åkte i väggen)o mitt hår som håll på att bli grått! Fan va ni kan här ❤️
 2. Tack för svar. Det är bilder o små videos så jag sen kan radera dessa! Formatra? Hur vet jag om det behövs o hur göra?
 3. Hej Idag igen! Tummen mitt i handen vad det gäller datorn tydligen. Var och köpte hårddisk idag för at kunna tömma datorn så jag kan uppdatera. Köpte en WD Elements som jag läst på skulle vara bra. Har kopplat in och den visar sig. Jag trodde bara det var att börja dra över filer men så lätt var det tydligen inte. Jag har varit inne på deras hemsida o letat runt och verkar va fler med denna frågan och vad jag förstår så ska det funka. Men jag får det ändå inte till att fungera. https://community.wd.com/t/i-just-want-to-drag-and-drop-my-files-for-storage-is-this-possible/874 Läst på här, jag drar o släpper men när jag går in på hårddisken så finns där inget. Någon som har denna själv och vet vad jag behöver göra? Tacksam för att hjälp!
 4. Tack snälla för tips! fick upp samma som när jag skulle ladda ner excel. Så jag antar att nästa steg är att tömma lite och sen uppdatera..
 5. Ok, då är det en ny dator som rekommenderas Använder alltid mobilenen var för smått för att göra faktura därför dammade jag av denna
 6. Är det den länken du skickade?! Sorry är så dum på detta.
 7. Tack snälla Alix. Ska bara tömma datorn lite så uppdateringen funkar :)
 8. Såklart 🙈 Macbook PRO (2011) OS X El Capitan version 10.11.6
 9. Jag är inte så erfaren Mac användare 😔 men jag har haft en länge! Nu har jag dammat av den och skulle ladda ner Excel, men då går inte detta för att jag behöver uppdatera OS.” (Null) kan inte installeras på Macintosh HD eftersom OS X versionen 10.13 eller senare krävs” jag har varit inne på Apple o läst, antingen ska man kunna få upp programuppdatering under äpplet eller om man har äldre version ska man uppdatera på App Store. jag hittar ingen programuppdatering under mitt äpple o jag har uppdaterat allt i App Store. någon som kan hjälpa mig?
×
×
 • Skapa nytt...