Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

M1910

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om M1910

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Plats
  Stockholm
 1. Tack, hade gärna testat formatera hårddisken, men livrädd att göra pga kan som sagt inget om datorer etc. har kollat guider men känns ändå över min kompetens.
 2. Tack, testade men går fortfarande inte att ladda hem något i app-store.
 3. Tack, men har ej ändrat inställningarna för Airplay. Funkar som det ska på andra datorer, iphones, ipads. Men ej på enda datorn med Catalina, så logiskt borde det ha med det att göra, eller? Dessutom är "spara lösenord" i kryssat men man får ändå skriva in 6 siffrigkod varje gång.
 4. Hej! Jag har en MacBook Pro (Retina 13-tums, början av 2015) står det i "om den här datorn". Allting har funkat mycket bra, men så uppdaterade jag till Catalina för två veckor sedan och massa problem började. 1. Jag kan inte ladda hem eller uppdatera appar i App store, man trycker på "hämta/uppdatera" den tänker sen kommer det upp att man ska fylla in apple-id, vilket jag då gör med namn/lösen, så kommer man bara tilbaka till "hämta/uppdatera" knappen. dvs det går ej att hämta/uppdatera appar. 2. Rekordbox har slutat fungera, använder det programmet i mitt yrke men går ej att använda, eller heller ladda hem det igen. 3. Garageband funkar inte längre. Läste något om att vissa appar/program inte varit redo för Catalina, men man tycker att apple´s egna program borde klara det. 4. Skicka upp saker mot Apple-TV, kräver lösenord från appletv varje gång. Jag har haft Mac ett tag, men kan ingeting om datorer mer än att använda dessa. Så min fråga, vad ska jag göra? Känns rätt hopplöst att ca 40-50% av användningsområdet numera strular eller inte funkar alls. Tacksam för all hjälp man kan tämkas få! mvh.
×
×
 • Skapa nytt...