Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

VictorR

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om VictorR

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Jag har nu testat detta, men det förändrar inget. Ser lika illa ut igen. De berörda typsnitten gick ju inte att få fram i säkert läge, men den pdf som jag tidigare skapat gick att öppna och visade då typsnitten lika illa som den inte borde.
 2. Ja jag har raderat typsnitten vid två tillfällen. Senast startade jag om datorn mellan gångerna men när jag installerar igen så blir det precis likadant. Eftersom dessa typsnitt ingår i den grafiska profilen så hänger ju jobbet på att jag också kan producera något som ser bra ut. Det blir ganska frustrerande detta..
 3. När jag uppdaterade till Catalina så slutade några av mina typsnitt att fungera ordentligt. Det jag använder mest, Foundry Sterling, ser inte ut som vanligt utan det ser ut som massa extra mellanslag mellan orden. Ett annat jag använder, Sabon, ser riktigt ut i Pages men när jag exporterar det till pdf så ser det helt annorlunda ut, enbart rubrikerna av någon konstig anledning ser likadana ut som i Pages. Det spelar ingen roll om jag använder Pages, Word eller något annat program. Vad kan detta vara för fel och vad ska jag göra? Av någon anledning har också namnet på ett par av typsnitten blivit översatta. Book blev bok och bold blev fet. Något skumt verkar det vara..
×
×
 • Skapa nytt...