Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Biggerswede

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Biggerswede

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. iPad OS 13.1.2 får problem med bilder. Jag har importerat en hel del via SD-kort och appen kraschar flera gånger när jag editerar bilder, lägger dem i olika mappar. Vidare hittar jag inte följande som jag kunde göra på min MacBook Pro. Välja bild som albumcover, välja att ändra plats/datum/tid på bilen om det är fel tex. Möjligheten att skriva kommentarer på en bild. Hur kan Apple ha missat detta eller menar de att jag måste köpa tredjeparts appar på IPad OS? Någon som har tips på bra lösning utan att behöva köpa en ny MacBook
 2. Taget, hoppas att det inte blir dubbelt lagringsutrymmet då i Icloud utan att det endast är en pekare som säger om bilden ska vara i mitt album och i ett delat album.
 3. Bilder, någon som har tips på hur jag ändrar ett album till ett delat album? Eller måste jag skapa ett nytt album som är delat från början och sen lägga in samma bilder där?
 4. Jag har nyligen uppdaterat familjens enheter iPhones/iPads till iOS13 (senaste versionen) och även jag har märkt att det går väldigt segt, ibland, vad gäller synken mellan mina egna enheter men även inom iCloud familjen. Inbjudningen till delade listor har jag alltid valt att skicka via SMS och det funkar men dock krångligare än tidigare med ett besök via en hemsida. Jag använder parallellt Microsoft TO-DO/Wunderlist är där är synken blixtsnabb mellan alla enheter och användare oavsett om vi är på 4g eller samma Wi-Fi. Jag förväntar mig givetvis detta på Apples egna produkter och appar men Reminders beter sig precis som du beskriver. Jag har inte använt mig av betan men för att säkerställa all felsökning har jag raderat min iPhone och Watch samt iPad Pro och installerat om IOS13 senaste versionen. Brukar göra detta när stora uppgraderingar kommer. Detta gjorde att klockan gick igång, tidigare visades appen men inga påminnelser fanns eller listor, samt jag fick tillbaka all synk på mina privata enheter dock kvarstår segheten vad gäller synken inom familjen. Jag har dock ett problem när jag klarmarkerar en påminnelse oavsett enhet kan det dröja och ibland fungerar det inte alls varför jag måste slutmarkera påminnelsen på antingen iPhone eller iPad för att den ska försvinna.
 5. På senaste iPad OS kan jag inte heller dela en bild via bilder till Outlook. Appen finns som val men ingenting händer efter att Face ID körts. Om jag ska bifoga bilder får jag skapa ett e-postmeddelande och i Outlook gem välja bilder. Enda sättet det fungerar för mig. Osäker på hur det är på Mac numera.
×
×
 • Skapa nytt...