Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

elin789

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om elin789

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Ok, så hur går jag till väga för att byta till en 250GB SSD? Lämnar in på en sevicestation för macs? Eller går det att göra enkelt själv (som ni märker är mina datorkunskaper mycket begränsade)?
 2. Ja, får ta tag i att fixa en större hårddisk! Är väldigt nöjd med datorn överlag (min gamla skoldator) - har haft den i sju år och funkar fortfarande mycket bra bortsett från batteriet. Men det går ju också att byta ut.
 3. Nej, samma felmeddelande. Dock hittade jag plötsligt iPhoto-biblioteket, men när jag försöker öppna det står det "Innehållet i iPhoto-biblioteket ”iPhoto-bibliotek" har redan flyttats till Bilder. Öppna Bilder för att visa biblioteket eller använd en kompatibel version av iPhoto till att öppna det här iPhoto-biblioteket."
 4. Har nu frigjort 6 GB minne, men funkar fortfarande inte att reparera... Så borde inte bero på det iallafall.
 5. Ja, har funderat på att byta till en större hårddisk. Men har det mesta sparat på google drive/photos nu för tiden så har egentligen inget större behov. Men oavsett kräver den nog en upprustning, t.ex börjar batteriet bli rejält dåligt nu. iPhoto finns inte, måste väl ha raderat det manuellt isåfall men kan inte minnas att jag gjort det. Har inte ens en "application"-mapp, men har testat att söka och leta under program. Ska försöka rensa ännu mer bland dokument och hoppas att det funkar. Har dessvärre ingen säkerhetskopia, men har inget som jag egentligen bryr mig om på datorn - allt viktigt har jag som sagt på google drive. Bilderna finns även de någon annan stans. Det jag är ute efter är alltså bara att frigöra de 17 GB som "bilder" tar upp... Tack för svaret.
 6. Tack så mycket! Det funkade, men när jag öppnade bilder så kraschade den och säger att den måste repareras. När jag försöker reparera avbrytes det dock efter hälften och jag får upp "Bilder försökte reparera biblioteket ”Bilder-bibliotek” men kan inte öppna det." Finns det någon lösning?
 7. Hej! Jag har länge haft problem med lite minne på min macbook air från 2012 (har totalt 60 GB), och rensar regelbundet utan större effekt. Nu har jag inga bilder alls och ändå tar bilder upp 17 GB. Insåg då att det antagligen är för att jag inte tömt papperskorgen i iPhoto. Det verkar dock som om iPhoto försvunnit och ersatts av bilder. Försöker öppna programmet men får upp följande meddelande: "Det saknas ledigt skivutrymme för att flytta biblioteket. Uppskattningsvis krävs det minst 3 GB ytterligare ledigt utrymme." Vad gör jag? Även om jag så raderar alla dokument jag har så frigör det inte tillräckligt. Resten är program som jag inte kan ta bort eller "övrigt". Vad innebär övrigt? Den är strax över 3 GB så om jag kunde rensa där... Och innebär detta att jag inte kan komma åt mina bilder längre OCH att de dessutom ligger och tar upp 17 GB??? Hjälp!
×
×
 • Skapa nytt...