Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bertil79

Medlem
 • Antal inlägg

  79
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

9 Neutralt

Om Bertil79

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Eftersom det inte finns ett enda av mina inlägg som är anledning till avstängning, kan du sluta med dina ideliga hot, bara för att visa "Brorduktigfasoner" Dom 15-20 gånger du stängt av mig har heller inte funnits en enda anledning. Jag har tagit skärmdumpar på alla inlägg i denna tråd som jag bett ansvarig Admin hos IDG att studera och då ser han vilken som är kräket som spyr galla och påhopp i samtliga inlägg. Jag har också bett Admin att studera ditt hotinlägg som bara är påhittad lögn. Det finns inte ett enda inlägg med dålig attityd, förutom inlägget där jag fick nog av kräket Lappen 71 ständiga påhopp och fasoner. Fortsättning följer.
 2. Jag har anmält Lappen 71 och bett Admin blockera honom från alla psykfasoner. bara så du vet.
 3. Konstigt att jag aldrig tidigare innan Mojave haft problem med GMail. Jag förstår heller inte varför Apple skulle ändra på IMAPstandarden till det sämre när det funkat perfekt i alla år tidigare.
 4. Om du hade läst mitt inlägg mer noga så hade du fått fram att mitt problem inte alls är UniBox, men när man tipsade om UniBox blev jag nyfiken och ville veta mer. Det borde du förstått.
 5. Nu är skvallerbyttan Lappen 71 igång igen, som med detta bevisar att han hänger i alla trådar han kan, för att sprida osämja omkring sig. Det är faktiskt helt lagligt och helt i sin ordning att delta i andra forum utan att först inhämta tillstånd från kräket och skitsnackaren Lappen 71.
 6. Hela grejen med allt som har med program att göra är att skaffa nöjda kunder, för då blir det klirr i kassan. Google som är en av de större aktörerna på marknaden är i stort behov av att kunderna är helnöjda, så deras utvecklare och problemlösare har täta kontakter med Apples tekniken. Problemet vi pratar om började med Mojave som kom för ett år sedan vars bugg med MacMail följt med över till Catalina. Applesupportrarna (Senior Advicers) räknade med att buggen skulle försvinna efter några uppgraderingar som nu är uppe i 2. Det är ju också så vad man är van vid och vad man har för krav. Den som inte gör någonting annat än surfar duger Safari. Jag som är 3D animerare behöver ett YouTubealbum och minst två G-Mailkonton. Dom flesta har mer än ett mejlkonto då är det inte bra att bocka ur rutan för Mejl i iCloud för då avaktiveras alla mejlkonton du har. Då är det bättre att du bockar ur rutan i det mejlkonto du vill avaktivera (Se skärmdumpen) för då kan du använda det andra att skicka och ta emot mejl.
 7. Det är Apples ansvar och intresse att se till så dom största webbläsarna kan använda Apples funktioner utan problem för att slippa att göras till åtlöje. Ingen har problem med Firefox och dom andra stora webbläsarna. Det hade inte heller vi Macanvändare med Google Chrome innan Mojave dök upp. Det är Apples mål att användarna skall använda deras skräp Safari, det är därför dom tappar kunder som ledsnat på allt strul och värdelöst kundbemötande.
 8. Ännu ett bevis på att G-Mail inte är orsaken till problemet. Problemet har med MacMail som är Apples eget program som också gör macdatorerna vi använder, som innan Mojave fungerade perfekt utan att MacMail poppade upp när man var inne på någon webbsida. Det är Apples betatestare som haft för bråttom när dom prackade på oss kunder Mojave som fortfarande har denna bugg trots flera uppgraderingar.
 9. Om du läser länken en gång till ser du att UniBox nämner alla kända meilklienter som finns. Varför kan man inte bara ladda ner UniBox och registrera ett mejlkonto med lösenord och sedan radera Gmailkontona som ni vill????
 10. Hur som helst har jag inte haft några problem med GMail som jag gick över till efter att Comhem slutade med Mejladresser, tills i mitten av Mojave dök upp. Det bevisar att Gmail inte skall ersättas med annat. Jag tror inte Google gör mejladresser som ger användarna problem.
 11. Jag gick in på AppStore för jag blev nyfiken på vad UniBox är för någonting. Där står det klart och tydligt att du måste gå igenom Gmail eller någon av de andra för att UniBox skall fungera. Varför betala för Unibox om jag ändå är kvar i GMail.
 12. Jag har tillsammans med alla andra haft Gmail i alla år utan strul och det tänker jag fortsätta med. Enligt Applesupportern rekommenderar man att man har is i magen tills 10.15.3-4 kommit som förmodligen löst buggen.
 13. Du vet om du tänker efter att ingen haft några problem med mejl. När Comhem slutade med mej konton rekommenderade dom att man gick över till Gmail som funkat perfekt tills Mojave kom. Enligt Applesupportern skall mejl inte påverka annan verksamhet.
 14. Här kommer en skärmdump på det jag pratat om hela tiden. När jag kollade påYouTube klipp poppade MacMailsidan upp bakom sidan jag var inne på utan någon som helst anledning. Som ni ser finns inga inkommande mejl i dockan.
×
×
 • Skapa nytt...