Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bertil79

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om Bertil79

 • Medlemstitel
  På gång

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Detta MacMail problem har jag haft på min iMac 2017 köpt i mars 2018 sedan Mojave 3-4 som jag fortfarande har kvar trots att jag haft Catalina i drygt en månader som nu är uppe i 10.15.1 Applesupporten vet om buggen som hänvisar till att ha is i magen och låta ett par till uppgraderingar för att se om det löser problemet.
 2. Exakt. Det borde finnas fler med samma problem och du bekräftade det. Vad bra, då vet vi.
 3. När man tittar på Kalenderfönstret ser man massor med olika alternativ man kan välja bland, även "Blippljud" därför trodde jag att det också fanns "Väckarklocksljud" fast jag inte kunde klura ut hur man aktiverade denna, men det finns tydligen inte. Självklart kan jag gå ner till Kjell&cCo som ligger i samma kvarter som jag bor i och köpa en väckarklocka, men eftersom jag förmodligen aldrig mer kommer att använda någon väckarklocka testade jag med att kanske hitta funktionen i Kontakter. Nu vet jag att det inte går.
 4. Ursäkta, jag skulle inte skrivit en vecka för Catalina har funnits längre, men du borde klurat ut detta. Jag hade inte problemet innan jag uppgraderade till Catalina.
 5. Jag tänker så här. Jag köpte backuppdisken samtidigt med min iMac från 2017 första kvartalet i 2018 som sedan en vecka heter Catalina10.15.1 Backuppdisken har skött sig perfekt hela tiden förutom dom två sista månaderna. USB kabeln på backuppdisken är gjord för dom två små usb pluggarna på datorn därför fanns bara två att välja på. Det luktar som att Catalina har med struilet att göra. Det också.
 6. Jag testade med annat uttag men jag fick upp samma meddelande.
 7. Tack Telly82. Jag äger ingen iPhone utan en gammal Elf-ericsson som fortfarande går perfekt, men den lägger nog av snart och då blir det något nyare.
 8. Hej. Jag skulle behöva vakna 05.00 nästa vecka men jag har ingen väckarklocka längre för alla andra dagar börjar jag arbeta 09.00. Kan jag använda Kalendern som väckarklocka, alltså där den med ljud väcker mig och inte bara ett Blipp som jag använder till allting som blippar två timmar innan jag skall vara hos tandläkaren eller annat. Blippljud räcker inte för att väcka mig. Tacksam för tips.
 9. God morgon. Rätt som det är, 1-2 gånger varje månad, hoppar det upp ett meddelande där det står. "Felaktig utmatning" Mata ut Lacie Setup innan du kopplar från eller stänger av den. Den är på 1 terrabyte. Jag förstår inte meddelandet eftersom jag har inte petat på backuppdisken eller stängt av den. Enligt Timemachin uppdaterar disken regelbundet så den fungerar tycks det som. Är det något fel som jag borde åtgärda. men hur.
 10. Det låter som att ditt PDF- Förslag ändå blir två A4 Det enklaste är att man lägger in ett kuvert på släden och väljer kuverstorlek och sedan skriver in namn och avdelning, men det var också en del strul innan det fungerade och det är ett tag sedan jag gjorde detta.
 11. Tack, efter en del trixande lyckades jag.
 12. För att förtydliga. Magasinet matur ut nytt A4 underifrån, således borde jag lägga utskriften underst När nu skrivaren skriver ut Text 1 sidan så finns alltså texten med i utskriften.(Men bara texten från framsidan) Så varifrån kommer namn och avdelningstexten Text 2 från, den finns ingenstans och därför borde baksidan bli blank, eller har jag missat något.
 13. Jag skall testa igen. Vad jag gjorde första gången var att jag skrev ut sidan med meddelandet, sedan vände jag på sidan och scannade in den på datorn och där skrev jag in namn och adress på den blanka baksidan, men när jag skrev ut den igen fanns bara baksidans text. Jag testar ditt förslag. Tack.
×
×
 • Skapa nytt...